Dreamweawer'de Flash Müzik Çalar Eklemek

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Nasıl kullanacağını sitelerde anlatmışlar, oynatıcıyı çekeceksin, web sayfanın bulunduğu yere koyacaksın, sonra sana verilen kodda, çalmasını istediğin parçanın yerini de değiştirdin mi gayet güzel çalışır. Ama arkaplanda kendi kendine sürekli çalan bir mp3 olsun istiyorsan o zaman böyle bir oynatıcıya ihtiyacın yok, html kodları kendi kendisi bu işin altından kalkabiliyor. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
kodun <param name="flashvars" value="mp3=test.mp3" /> bu kısmındaki test.mp3 yerine senin müziğin adresini yazacaksın. Ama şu yukarıda yüklediğin yerden çalmaz. Kendi hostuna yükle yada 6te.net'ten bi hesap al oraya yükle. Oynatıcının kodlarını da sayfanın neresinde gözükmesini istiyorsan oraya ekle.

Hiphoplifed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kodun <param name="flashvars" value="mp3=test.mp3" /> bu kısmındaki test.mp3 yerine senin müziğin adresini yazacaksın. Ama şu yukarıda yüklediğin yerden çalmaz. Kendi hostuna yükle yada 6te.net'ten bi hesap al oraya yükle. Oynatıcının kodlarını da sayfanın neresinde gözükmesini istiyorsan oraya ekle.

Hocam ekliyorumda sadece yazı çıkıyor yani kod çıkıyor yalnız.Nerde hata yapıyorum ki ?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Dreamveawer'ı kullanmayı biliyor musun? Görsel kısmından eklersen sadece kod çıkar, kod bölümüne eklemelisin ki, oynatıcı çıksın, ayrıca oynatıcının dosyalarını da kaydettiğin sayfa ile aynı yere çıkarıp koymuş olman gerekir.

Hiphoplifed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam kullanmayı pek bilmiyorum acemiyim,dediğin şekilden yaptım oynatıcı şu şekilde çıktı.Oynat değincede o ekranda gitti.

adszye.png