Dreamweaver'la Yaptığım Site

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
DW 'ile
Javascript ve Jquiry'le kod yazarak
yaptığım siteyi nasıl yayınlayabilirim ?
Sitede Sorun çıkartırmı ?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Nasıl yani nasıl yayınlayabilirim ?

Domain ve hosting alarak siteni yayınlayacaksın işte dostum.Niye sorun çıksın ki.

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yani nasıl yayınlayabilirim ?

Domain ve hosting alarak siteni yayınlayacaksın işte dostum.Niye sorun çıksın ki.

Bir Arkadaşım Bana şöyle dedi dreamweaver'le yaptıpın site olmaz PHP felan gibisinden şeyler söyledi aklım ona takıldı benimde

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben olmaması için bir neden göremiyorum açıkçası.PHP niye olmuyormuş ki ? Ben de PHP ile kodluyorum.Bir sıkıntı yok çalışıyor :) Sen yap tasarımını bişey olmaz dostum.

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PHP bilmiyorum işte tasarımını yapıyorum fakat veri tabanı felan kurmam gerecekmi veri tabanlık birşey olmcuak fakat sitede ?

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gerek yok yaptığın sayfalar arasında ana sayfan index.html olsun yeter sonra ftp'de httpdocs klasörünün içine at çalışır

Reaksiyon puanı
189
Dreamweaver ile site mi yapılırmış yau. Açarsın notepad'i yazarsın paşalar gibi :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bir Arkadaşım Bana şöyle dedi dreamweaver'le yaptıpın site olmaz PHP felan gibisinden şeyler söyledi aklım ona takıldı benimde

alakası yok php olması felanla dreamweaver de ilk açılışta seçenekler çıkar biliyosundur zaten asp.net asp vss.. sayfanın yapısıyla ilgili hangisini seçip içinde çalışırsan sayfa yapın o kodlama diline göre olur örnek asp.net ve faketmez aldığın hostun desteği varsa hangi sayfayı hangi sayfayla ilişkilendirmişsen ona gider sorunsuz çalışır.. anlıyıcağın hostun desteği varsa çalışır...

K4NuNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,
hiçbir problem olmaz dostum için rahat olsun. Siten dinamik olsaydı şayet (yani yönetim panelli) o zaman ASP / PHP gibi dillerle kodlaman gerekirdi. Kaldı ki; Dreamweaverda da kodlayabilirsin zaten o ayrı bir konu.

Ben de yıllardır onlarca yüzlerce tasarım yaptım ve kodladım. bunların büyük çogunlugunu dreamweaverla yaptım. Çok büyük ölçekli projeler dahil Dreamweaver kullandım. Bu güne kadar hiçbir problem cıkarmadı.

Yaptıgın calısmanı bir klasöre kaydet. Domain ve hostunu al. yükle. hepsi bu kadar. kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dirol::clap::tt2::unsure::unsure:bana acil html ile site hazırlama kodlarını kim gönerebilir