Staj ödevim bu benim ve ilk hafta gidemediğim için nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kodlarla yapıldığını anlatan bi yerde bulamadım. Siz biliyorsanız linkini atabilir misiniz bana? Veya kendiniz yardımcı olmayı düşünürseniz o da baya iyi olur benim için çünkü ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dreamweaver'i indirdim kaldı öyle bekliyo. Pazartesi kadar da yapmam lazım.Burada css ve html kullanarak form tasarım işi var sanırım henüz php bağlantısına geçmemişler... js de işin içine katılabilirse güzel olur ama daha hiç bi şey bilmiyorum demek zaten yenilginin imzası olmuşBugüne kadar hiç mi derslerine çalışmadın...
Bu arada site tasarım şablonu iyiymiş![]()
Burada koddan başka hiçbir şey kullanmıyor değil mi? İnternetim sınırlı ona göre tüketeyim
buradan yardım alabilirsen iyi olur, seninkisi daha basiti, azcık da uğraşman gerekecek...
Anladım teşekkür ederim. Böyle olması daha iyi zaten öğrenmiş olurum. Kod kullanmadan form yapan birkaç kişiyi gördüm. Bu videoyu hazırlayan kişi kullanmış mı kullanmamış mı diye emin olmak için sordum. Teşekkür ederim tekrardan yardımınız için.Ekli dosyayı görüntüle 73012
dreamweaver kullanıyor ve kod yazıyor sen işin mantığını anlayacan ve kod editörü ile yazmaya başlayacan... işin esası o. yoksa sırf sana bire bir kopya bulamayız![]()