Dreamweaver Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bsr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an kullandığım bilgisayara dreamweaver kurdm ama açamıyorum. tıkladığımda bi yere kadar geliyor menüler falan görünüyor tam orada donup kalıyor. sonra prog yanıt vermiyor falan. O programı hemen kullanmam gerek. nasıl halledebilirim bu problemi ?

Cyber-Soldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sisteminizi gereksizce kasan fakat sizin direk göremediğiniz yazılımlar çalışmaktadır büyük ihtimal. Benzeri benim başıma da gelmişti. İNŞAALLAH seninki de aynı şey değildir. Fakat benim PC'ye bir ara Trojan girmişti. O sebep olmuştu. Eğer virüs yazılımınız varsa güncelleyin ve sisteminizi taratın. Ben size ayrıca 2 programda tavsiye ediyorum:

1. Trojan Killer (Trojan temizler)
2. Zemana Antilogger (Keylogger yazılımları için etkili)

bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelliyorum şimdi. Virüs konusunda haklısınız sanırım. Pc özellikle son bir kaç saattir fazla kasmaya başladı. Daha önce aklıma gelmesini isterdim ama farklı bir html e birlikte aç yaptığımda program açıldı. Program sabaha kadar gerekli sadece. Birkaç saat böyle idare eder İnş. Teşekkürler önerileriniz için

Kobra_FighterTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AVG internet security ile tarama yaptır ayrıca dreamweaver güncellemelerini kur :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen yardım " dhtmlmenu,123 flash menü" gibi hazır menü hazırla proğramlarını kullanıyorum ama onlarda hazırladığım hazır meüleri nasıl deamweaver e ekleyecegimi bilemiyorum.2 gündür uğraşıyorum ama en son pes ettim ve ekleyemedim lütfen yardım edin...