Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an kullandığım bilgisayara dreamweaver kurdm ama açamıyorum. tıkladığımda bi yere kadar geliyor menüler falan görünüyor tam orada donup kalıyor. sonra prog yanıt vermiyor falan. O programı hemen kullanmam gerek. nasıl halledebilirim bu problemi ?
Sisteminizi gereksizce kasan fakat sizin direk göremediğiniz yazılımlar çalışmaktadır büyük ihtimal. Benzeri benim başıma da gelmişti. İNŞAALLAH seninki de aynı şey değildir. Fakat benim PC'ye bir ara Trojan girmişti. O sebep olmuştu. Eğer virüs yazılımınız varsa güncelleyin ve sisteminizi taratın. Ben size ayrıca 2 programda tavsiye ediyorum:
güncelliyorum şimdi. Virüs konusunda haklısınız sanırım. Pc özellikle son bir kaç saattir fazla kasmaya başladı. Daha önce aklıma gelmesini isterdim ama farklı bir html e birlikte aç yaptığımda program açıldı. Program sabaha kadar gerekli sadece. Birkaç saat böyle idare eder İnş. Teşekkürler önerileriniz için
arkadaşlar lütfen yardım " dhtmlmenu,123 flash menü" gibi hazır menü hazırla proğramlarını kullanıyorum ama onlarda hazırladığım hazır meüleri nasıl deamweaver e ekleyecegimi bilemiyorum.2 gündür uğraşıyorum ama en son pes ettim ve ekleyemedim lütfen yardım edin...