Dreamveawer da Yaptığım Şeyi Unuttum

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Adobe Dreamveawer CS5 Kullanıyorum ve Photoshop da Yaptığım Tasarımı Dreamveawere Aldıktan Sonra Dreamveawer da Yazı Nasıl Yapılıyordu Unuttum Eğer Bileniniz Varsa Lütfen Bir Resim Felan Koysun Biraz Acemiyim Lütfen Dalga Geçmeyin.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Adobe Dreamveawer CS5 Kullanıyorum ve Photoshop da Yaptığım Tasarımı Dreamveawere Aldıktan Sonra Dreamveawer da Yazı Nasıl Yapılıyordu Unuttum Eğer Bileniniz Varsa Lütfen Bir Resim Felan Koysun Biraz Acemiyim Lütfen Dalga Geçmeyin.

biraz daha açar mısın? Nasıl, yazı nasıl yapılıyordu?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yazıyı photoshopda yaptığımda resim olarak siteye kaydeder biliyosundur ama Dreamveawer da yazıyı seçebilcek şekilde yazabiliyordum unuttum :-)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben dreamveawer deki kodu direk siteye aktarsam (tabi url ler eklendikten sonra ) olurmu ¿

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
yazıyı photoshopda yaptığımda resim olarak siteye kaydeder biliyosundur ama Dreamveawer da yazıyı seçebilcek şekilde yazabiliyordum unuttum :-)

sanki anladım. Şimdi ps de hazırlıyorsun diyelim bir banner sonra o bannerin üstündeki yazıyı dw ile değiştirebiliyordum diyiyorsun galiba.

Eğer dediğim gibiyse yanılıyorsun. Hayatta dw ile değiştiremezsin o bir resimdir artık. .psd dosyası yoksa ps ile bile değiştiremezsin. Onlar et-tırnak ilişkisine dönmüştür.

Yanlış anladıysam düzeltirsin:P