Dping de neymiş ?(ADSL)

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün doping adsl ile tanıştım. (derkn gördüm yani :P )

tarifeleri aşağıda. Kullanan varsa bilgi alabilirmiyim ?
Güvenilirmidir alınırmı alınma mı ?

text_34.gif

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirsin, uzaktan iyi görünüyor aslında :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bende bugün gördüm kullanan varsa güzele benziyor geçsem mi ki acaba?

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu fiyatlar ay taahhütle geçerli sanırım amadiyor ki; 12.ayda taahhute bakılmaksızın abonlık ıptal edılebılı :S
12 ayın sonunda beni ilgilendiren 2mb Fiyatı 55 TL. olacakmış... Yine iyi :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ttnetten bir farkı yok ki. 12 ay indirimli o kadar.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bu fiyatlar ay taahhütle geçerli sanırım amadiyor ki; 12.ayda taahhute bakılmaksızın abonlık ıptal edılebılı :S
12 ayın sonunda beni ilgilendiren 2mb Fiyatı 55 TL. olacakmış... Yine iyi :D

2 yıl mı taahhüt varmış kardeş ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya şimdi benim merak ettiğim sitesinden kayıt yapınca internetimiz 2mbps oluyor mu mesela şimdi kendi altyapım falan diyor ttnet bayisine yatırıyoruz faturaları değil mi yine fazladan para geliyor mu?2 yıllık indirimleri falan var mı yani 2 yıl 45 tl 2 mbps yani 2 mbpsye geçmek istiyorumda onun için sordum.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kampanya hakkında bilinmesi gerekenler
• Belirtilen tüm fiyatlarımız TL cinsindendir.
• Fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
• Tüm kampanyalarımız 31 Ağustos 2009 tarihine kadar geçerlidir.
• Kampanya ilk 5000 abone ile sınırlıdır.
• 2Mb 4GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 26.81 TL’dir.
• 2Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 55 TL’dir.
• 4Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 75 TL’dir.
• 8Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 95 TL’dir.
• 8Mb 4 GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 29 TL’dir.
• 8Mb 6 GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 39 TL’dir. 8Mb Sınırsız** paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 49 TL’dir.
• Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 2,78 TL'dir.
• Kampanya fiyatlarımız, kotalı paketlerde ve 16 Mb kotasız paketlerde ilk 24 ay; 1 Mb, 2Mb, 4Mb ve 8Mb kotasız paketlerde ilk 12 ay süresince geçerlidir.
• Tüm paketlerimizde abonelerimizden kablolu modem için 24 ay boyunca aylık 2 TL, kablosuz modem için ise aylık 3 TL ilave ücret alınacaktır.
• Tüm kotalı paketlerimizde kota aşım ücretleri ayrıca faturalandırılacaktır. Faturalanacak aylık ücretin toplamı (aylık ücret + kota aşım ücreti) aynı hızdaki kotasız paketimizin aylık ücretinin%25'ten fazlasını geçemez.
• 4 GB kotalı paketlerimiz için kota aşım bedeli her 1 Mb başına 0,0093 TL, 6 GB kotalı paketlerimiz için kota aşım bedeli her 1 Mb başına 0,0083 TL’dir.
• Her aboneden bir defaya mahsus olarak 26,81 TL bedelinde aktivasyon/bağlantı ücreti alınır.
• Modemsiz kampanyalarımızda, internet erişimini sağlayacak modemin abone tarafından temin edilmesi gerekmektedir.
• Kampanya şartlarımız 24 aylık abonelik taahhüdü verildiği takdirde geçerli olacaktır. 1 Mb, 2Mb, 4Mb ve 8Mb kotasız paketlerde abonelere 12. ayda taahhüte bağlı kalınmaksızın aboneliklerini sona erdirme hakkı tanınır.
• Kotalı paketlerde ve 16 Mb kotasız paketlerde aboneliğin 24 aylık süre dolmadan sona erdirilmesi durumunda, kampanya kapsamında sunulan indirim/promosyon ücretleri, hat aktivasyon ve hat tesis ücreti olan 140 TL’nin tümü abonelerimizden tahsil edilecektir. Ayrıca kablolu modem ücreti tüm vergiler dahil 75 TL, kablosuz modem ücreti ise tüm vergiler dahil 100 TL olarak abonelerimize yansıtılacaktır.
• 1 Mb, 2Mb, 4Mb ve 8Mb kotasız paketlerde 12. ayda aboneliğin sona erdirilmesi durumunda kalan 12 aya ait modem bedeli abonelerimize yansıtılacaktır. 12. ay haricinde 24 ay dolmadan aboneliğin sona erdirilmesi durumunda kampanya kapsamında sunulan indirim/promosyon ücretleri, hat aktivasyon ve hat tesis ücreti olan 140 TL’nin tümü abonelerimizden tahsil edilecektir. Ayrıca kablolu modem ücreti tüm vergiler dahil 75 TL, kablosuz modem ücreti ise tüm vergiler dahil 100 TL olarak abonelerimize yansıtılacaktır.
• Millenicom, modem markası ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
• Kampanya süresi boyunca abonelerimiz paketlerini değiştiremeyecektir. Kampanya süresi bitiminden itibaren abonelerimiz kullandıkları paketin altına düşmemek kaydıyla paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek paket ücretine göre değerlendirilecektir.
• Bu kampanya sadece yeni abone olacak kullanıcılar için geçerlidir.
• Talep edilen hızın, santral ile Abone arasındaki mesafe ya da diğer teknik nedenlerden dolayı sağlanamaması durumunda sunulabilecek maksimum hız ile hizmet verilir.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bilen, deneyen, kullanan yok mu ?
Çok cazip gibi bişey.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama cazip filmi 2 satte iniriyorum yazık bana.
saat bası fılm ındıgını dusun gunde 24 film eder 2gunde 48 :P

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
2 megabit 55 tl kampanya sonunda diyor güzel aslında ama bi yamuk olmasın sonra...

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vee Birkez daha umutların suya düştüğü an. :(

* Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Yukarıdaki yazıyı doping adsl e basvururken sonlara dogru biyerde görüyorsunuz ( Tabi görebilirseniz :mad: )

Bunlar TT den beter çıktılar :hammer:

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
8 mbt bağlantısınıa acaba bağlantı kopmalrı yasanıyor mu performansı nasıl Bilen, deneyen, kullanan var mı?

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
@RoMaNTiiZMa, Sen yanlış anlamış olmayasın. Sadece 8 mbps için adil kullanım diyor. Diğerleri için yok.

Cybernetic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8mb e kadar sınırsız tarife 15gb ile sınırlı olup 15gb+ da denildigi gibi baglantı hızınız ay basına kadar 512 ye dusurulmekte.ayın 1'i itibari ile tekrar dan 8mb'e varan hızdan faydalanıyorsunuz.. bu 1mb de olabilir 2 mb de 5-6 da. diyeceksin ki niye 5-6 rakamını telaffuz ettin. Santrale olan metre uzaklıgın kablo veri tasıma mevzusunda engel olusturmakta ve belli bir limite kadar veri tasınmaktadır. 8mb den 1mb i faydalanıyorum misal :S santral hörekesinde cunki

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vee Birkez daha umutların suya düştüğü an. :(

* Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Yukarıdaki yazıyı doping adsl e basvururken sonlara dogru biyerde görüyorsunuz ( Tabi görebilirseniz :mad: )

Bunlar TT den beter çıktılar :hammer:

Evet hepsi öyle :) BİRİ ,TTNET,Smile...

"Yaş b.. Kuru b.. Hepisi bir b.."

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bunu sağlayıcılar değil Telekom belirlediği için kaldırma gibi bir imkanları yok malesef. Eğer kalkarsa yine Telekom'un kararıyla kalkar.

Bu arada Telekom derken TTNet'i kast etmiyorum. Bildiğiniz Telekom'u kast ediyorum. :)

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Millenicom'un adsl hizmetidir doping. Birde 1045leri var numaradan önce tuşluyorsun daha ucuza konuşuyormuşsun hepsi yalan :thumbdown:

visitory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doping hakkında bilgi almak ve soru sormak isteyenler abonelikte yapıyoruz ekleyin

mod. not: hotmail adresi vermek kural dışı.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
beni de bugün 0212 4449375 aradılar daha konuşmalarından haberleri yok :D tabi bu arkadaşlar ya dolandırıcı ya da komisyon amaçlı çalışıyorlar ama en azından odun gibi konuşan pardon konuşamayan bayan koymayın arkadaş :D