DP Parfüm Kullanan Var Mı?

srmetin

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar merhaba. Bugüne kadar hep orjinal parfüm kullandım ta ki arkadaşımın tavsiyesine kadar. Bana DP parfümü önerdi. İyi bir meblağ vererek aldığım Tom Ford marka parfümün muadilini 60 lira vererek aldım oradan. Kokusu neredeyse aynıydı. Açıkçası bugüne kadar kazıklanmışım gibi hissettim. Şimdi bir tane de Giorgio Armani Acqua Di Gio almayı düşünüyorum. Bu parfümü DP den alıpta kullanan var mı? Kokusu orjinaline yakın mı?

Reaksiyon puanı
5,171
O tarz markalarda kalıcılık olmuyor. İlk başta sıktığında kokusu tıpatıp aynıdır ancak 1 saat sonra koku duyunu ne kadar zorlarsan zorla o kokuyu alamazsın.

srmetin

Asistan
Reaksiyon puanı
19
O tarz markalarda kalıcılık olmuyor. İlk başta sıktığında kokusu tıpatıp aynıdır ancak 1 saat sonra koku duyunu ne kadar zorlarsan zorla o kokuyu alamazsın.

Aldığım parfümde öyle birşey yok. Hatta orjinalinden daha uzun süre gidiyor kokusu. İki bileğimede sıktıp denedim ikisinide. Ya da şansıma benim aldığım parfümü başarılı yapmışlar :)

Reaksiyon puanı
5,171
Aldığım parfümde öyle birşey yok. Hatta orjinalinden daha uzun süre gidiyor kokusu. İki bileğimede sıktıp denedim ikisinide. Ya da şansıma benim aldığım parfümü başarılı yapmışlar :)
Ya sana öyle geliyodur yada aldığın diğer parfümlerde sıkıntı vardır.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Marka parfümlerin de testırının daha kalıcı olduğu söylenir hep.
Acaba dp marka parfümleri alıp alkolle çoğaltıp mı satıyor. Yoksa o kadar farklı parfümün koku analizini yapıp aynısını üretmesi çok zor.
25 sene önce dp ilk açıldığında şırıngayla şişeye parfüm özütünü koyar üzerine alkol karışımı ekler verirdi. Sonra şimdiki düzene geçtiler.

Reaksiyon puanı
5,171
Marka parfümlerin de testırının daha kalıcı olduğu söylenir hep.
Acaba dp marka parfümleri alıp alkolle çoğaltıp mı satıyor. Yoksa o kadar farklı parfümün koku analizini yapıp aynısını üretmesi çok zor.
25 sene önce dp ilk açıldığında şırıngayla şişeye parfüm özütünü koyar üzerine alkol karışımı ekler verirdi. Sonra şimdiki düzene geçtiler.
Böyle bir şeyden olsa olsa kolonya olur. 3 sn içinde uçar o kadar alkole. O farklı bir şeydir. Ancak yinede göz var nizam var. 700tl verip aldığımız parfüm ile 60tl lik parfüm arasında uçurumlar oluyor.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Yapılan şikayetlerin çoğu yapılan zamlar ve personel ilgisizliği üzerine.
Hocam bende carolina herrera 212 vip kullanıyorum orjinali 450tl ye alıyordum. Sonra dp yi farkettim deneme amaçlı aldım c1 212 vip kodlu parfümü aynı koku ve nedense orjinali kullandığım zaman kimse parfümümün kokusuyla ilgili yorum yapmazdı. Ama şuan herkes parfümümün güzel koktuğunu söylüyor. Tuhaf :D

srmetin

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Hocam bende carolina herrera 212 vip kullanıyorum orjinali 450tl ye alıyordum. Sonra dp yi farkettim deneme amaçlı aldım c1 212 vip kodlu parfümü aynı koku ve nedense orjinali kullandığım zaman kimse parfümümün kokusuyla ilgili yorum yapmazdı. Ama şuan herkes parfümümün güzel koktuğunu söylüyor. Tuhaf :D

O zaman DP adamdır:D