A
Acith
SDN Okuru
1- Tavlayacağı zaman beyaz bişeyler olacak üstünde (Mest oluyor)
2- Asaletli olacak
3- Taviz vermeyecek
4- Güzellik kişiye göre değişir. Güzelliğinden çok düşüncelerine önem verecek.
5- Ne istediğini bilen birisi olacak
Bu özellikleri kendinde olduğunu düşünen varsa sıraya girsin.
Ben benim diyen varsa gelip Downsat ile konuşsun.
Ön elemelere müracaatlar buradan alınacaktır.
Doğal olarak dişi varlıklar aranıyordur.
Yoğun gelen talep ve istekler üzerine müracatlarımız ilk ve son kere açılmıştır.
Bir boy bir vesikalık fotoğrafınızı (mümkün ise beyaz bir kıyafet içinde) SDN hotellerdeki müracat bürolarına yapılacaktır.
Müracatlar sırasında arada erkek çıkması durumunda derhal imha edilip pesimist'in özel kilitleri ile itina ile kitlenecektir.
Son ön elemelere başvuru tarihi 1 haziran 2017 dir. (Tarih doğrudur çünkü kesin bulmamız lazım)
Tüm adaylara başarılar dileriz.
Yepisyeni olarak:
DBB timi hiçbir masrafdan kaçınmayıp binbir zorluklar ile downsat'ın resmini ele geçirdi.
2- Asaletli olacak
3- Taviz vermeyecek
4- Güzellik kişiye göre değişir. Güzelliğinden çok düşüncelerine önem verecek.
5- Ne istediğini bilen birisi olacak
Bu özellikleri kendinde olduğunu düşünen varsa sıraya girsin.
Ben benim diyen varsa gelip Downsat ile konuşsun.
Ön elemelere müracaatlar buradan alınacaktır.
Doğal olarak dişi varlıklar aranıyordur.
Yoğun gelen talep ve istekler üzerine müracatlarımız ilk ve son kere açılmıştır.
Bir boy bir vesikalık fotoğrafınızı (mümkün ise beyaz bir kıyafet içinde) SDN hotellerdeki müracat bürolarına yapılacaktır.
Müracatlar sırasında arada erkek çıkması durumunda derhal imha edilip pesimist'in özel kilitleri ile itina ile kitlenecektir.
Son ön elemelere başvuru tarihi 1 haziran 2017 dir. (Tarih doğrudur çünkü kesin bulmamız lazım)
Tüm adaylara başarılar dileriz.
Yepisyeni olarak:
DBB timi hiçbir masrafdan kaçınmayıp binbir zorluklar ile downsat'ın resmini ele geçirdi.
Downsat'ın başını bağlama timi