Download Sayfası?

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin arkadaslar donload sayfasi nerde ben bulamadim nereye kaldirdiniz bulamiyorum yoksa hatami var bilemiyorum burdaki gösterilen yerde yok nerde program indirme yeri acaba

merhaba arkadaslar yokmu kimse bilen donwload sayfasinin durumunu

Donwload Test yaini yazan yer yok ben bulamiyorum yardimci olursaniz memnun olurum saygilar

http://mambo.shiftdelete.net/videokurs/Windows_Media_Player_11_viewlet_swf.html

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Catli24 download sayfamız kısa bir süreliğine kaldırılmıştır.

Hangi programa ulaşmaya çalıştığınız bize bildirirsen sana yardımcı olmak isterim.

Hayırlı Günler.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin anilsaka usta suan sorun problem yok sag olasin dikkatimi cekmisdi nereye gitti diye gercekden güzeldi yani donwload sayfasi hem viseo anlatim neyi indirecegin herseyi yaziyordu yani neyi indireceksen onu indiriyordun

insallah yakin zamanda acarsiniz bayagi iki hafta oldu galiba daha bir haber ama bekleyelim bakalim..

birde siz degerli sayin calisan emek veren insanlara cok cok selam birde boardumuzda vistaya windows 7 birde su wmvare ile ilgili daha iyi söyle baslangicdan ihtibaren diyelimki windows 7 kuracagiz bunu baslangicdan sonuna kadar yani ayarlara kadar yapilmasi gereken ne varsa yapilirsa gercekden cok memnun oluruz cünkü bazi benim gibi fazla bu islerden cakmayan insanlara yada kisilere ön ayak oluyorsunuz sayenizde bizlerde birseyler ögrenmis oluyoruz siz vede sizin gibi burada yardimlasmayi seven herkese saygilarimi iletirim

basarilarinizin devamini dilerim