Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Crown88 bu resimlere bakarak biri bazı durumlarda az-çok kendini koruyabileceği kadar bir şeyler öğrenebilir mi?
Ha bir de çok beğendiğim ve izlemekten büyük haz duyduğum biri vardı, Michael Jai White olması lazım ismi. 2-3 filmini izledim biliyorum da, daha başka filmlerini bulamadım internette. Neftlix ve benzeri bir platformda olduğu için mi bulamıyorum nedir bilemedim bir türlü.
@|Ⓢєччαh|
hocam ilk olarak sevdiğin oyuncuya gelirsek,google hergelesinde michael jai white filmleri olarak yazarsanız,size resimli listesi gelir.filmi olan linkler var,özelden linkleri veriyorum.
Buradaki teknikler ,1/2 sene + üstü çalışmış arkadaşlara göre bilgi amaçlı olup,resimlerin % 80 kadar tekniğin yapılabilmesi için ,temel eğitimin alınması lazım.
sizin sorunuza gelince ,her ne kadar yukarıda yazımda ,temel eğitimde bahsetsem de bazı teknikleri sokakta uygulama imkanınız var,yalnız egzersiz yapmanız,unutmamanız lazım(siz hocaların hafızası kuvvetlidir )
örnek olarak teknikleri ekledim
Bu teknikler genelde sokakta, tek kişiye karşı kullanacak tekniklerdir,ama 2 3 kişilik kavgada uzak durmak lazım,diğer teknikleri bakarak kendi yapabileceğiniz teknikleri tespit edebilirsiniz
Dövüş sanatları yapacak kişinin beceri,istekli azimli olması da önemli. şunu da belirtmem lazım,5 10 yıl uzak doğu sporları yapmış kişiye, ya sen kavgada ne yaptığını hatırlıyormusun dediğinizde ,yok be nereden hatırlıyacağım,sinirden kendimi kaybettim derse,boşa çalışmış derim.