dot vpn mi yapıyor bunu

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
yasaklı sitelere giriş için bu programı (uzantıyı) kullanıyorum çünkü zenmate eskisi gibi hizmet vermiyor. (sanırım ücretli)

neyse tarayıcım aralıklarla kullanılamaz hale geliyor , yeniden başlat veya uyku moduna atıp açmama gereksinim duyar hale getirir hale getiriyor.

bu dot vpn yüzünden mi kaynaklanıyor acaba?

öneriniz var mı?

teşekkürler

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
yasaklı site derken biraz daha açarsan yardımcı olabilirim

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Dot VPN eklentisini devre dışı bırakarak kullanın eğer tarayıcınız aynı hatayı hala veriyorsa sorun dot vpn'de değildir.
Bu arada;
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir.

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Zenmate de olmuyordu bu o yüzden sordum. ya aralığı (sıklığı) tolere edilebilecek düzeyde neredeyse. yani sn.tuğ han o dediğiniz şekilde test edilemez kanımca ,genel olarak dot vpn kapalı iken sorun yok fakat kullanılıp (aç kapa) normal döngüye geçtikten sonra bu problem ortaya çıkıyor.

teşekkürler nezaketiniz için.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Zenmate de olmuyordu bu o yüzden sordum. ya aralığı (sıklığı) tolere edilebilecek düzeyde neredeyse. yani sn.tuğ han o dediğiniz şekilde test edilemez kanımca ,genel olarak dot vpn kapalı iken sorun yok fakat kullanılıp (aç kapa) normal döngüye geçtikten sonra bu problem ortaya çıkıyor.

teşekkürler nezaketiniz için.
O zaman şöyle deneyin Browserinizi tekrar kurun sıfırdan. Sonra Dot VPN eklentisini kurun. Ben teşekkür ederim :)

Rudolf

Asistan
Reaksiyon puanı
47
yasaklı sitelere giriş için bu programı (uzantıyı) kullanıyorum çünkü zenmate eskisi gibi hizmet vermiyor. (sanırım ücretli)

neyse tarayıcım aralıklarla kullanılamaz hale geliyor , yeniden başlat veya uyku moduna atıp açmama gereksinim duyar hale getirir hale getiriyor.

bu dot vpn yüzünden mi kaynaklanıyor acaba?

öneriniz var mı?

teşekkürler
Opera tarayıcısının kendi vpni var . Bilgisayarına opera indir yasaklı diye tabir ettiğin sitelere opera tarayıcısından gir :)

atiatalay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Windscribe VPN tavsiye ederim, her ay aylık 10 GB limit verir. Limit bitince başka bir mail adresiyle yenisini açabilirsiniz