Dosya indirme sorunu

furkansoygur

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ben dosya indirirken duraklama oluyor mesela %30 da iken 10 dakika duruyor sonra devam ediyor sonra bu yine oluyor acaba bu dosyayı indirdiğim siteylemi ilgili bir sorun yoksa benimlemi?

Bu arada dikkat etmedim ama wuploaddan çok film indiriyorum wuploaddan indirince oluyor wuploadla ilgili sorun olabilirmi?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Wupload'dan kaynaklanan bir problem olabilir. Bundan emin olmak için farklı yerlerden indirmeler yapmayı denemelisin.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
wupload çoğu program ile çalışmıyo web tarayıcını değiştir dene veya indirme programları kullan

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Altyapıda bişey var sanırım bikaç gündür böyle bir iyi bir kötü oluyor. Wuploadla alakası yok filesonicte de oluyor, hangisi hızlıysa ondan devam ediyorum bazen ikisi birden yalan oluyor.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sorun wupload'da, ben aynısını bana da yaptı.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Abi bende de oluyo o ben o yzden rapidshare veya fileserver onlar olmazsa hotfile kullanıyorum (en az üçünden biri oluyo ) Ama eniyisi rapidshare bence hiçbir sorunum yok

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Önceki iki gündür wuploaddan yana sıkıntım vardı. Ancak bu sabahtan beri jdownloader ile dosya çekiyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
idman'dan kaynaklı olabilir o zaman bende jdm'den devam edeyim bakalım.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Önceki iki gündür wuploaddan yana sıkıntım vardı. Ancak bu sabahtan beri jdownloader ile dosya çekiyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı.

Bu Jdownloader ise yarar mı ben idm kullanıyorum bi 60kb/s fark yarattı buda yaparmı bi denerim ?

furkansoygur

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim :) Genel olarak sorun wuploaddaymış.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
8 mbit bağlantıyla jdownloader+orbit+utorrent vs bunların çıktığı hız maksimum 890kb/s küsürdür artar azalır ama ortalaması bu. İdman ise 940 gösteriyor bütün programlardan farklı olarak ama ben buna inanmıyorum o da diğerleri gibi 890 civarı çekip 940 gösteriyor; ister ağ kartınıza gelen veriyi kontrol edin ister süre tutun hepsi aynı sürede indirecektir. Yani eğer idmden kaynaklı bir sorun varsa sorun geçene kadar jdm vs kullanabilirsiniz orda yazan hız sizi aldatmasın. Deneme amaçlı wupload ve filesonicten dosya indirdim hız düşmesi yada durması olmadı bugün böyle devam edelim bakalım.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mantıklı : Teşekkür ederim

8 mbit bağlantıyla jdownloader+orbit+utorrent vs bunların çıktığı hız maksimum 890kb/s küsürdür artar azalır ama ortalaması bu. İdman ise 940 gösteriyor bütün programlardan farklı olarak ama ben buna inanmıyorum o da diğerleri gibi 890 civarı çekip 940 gösteriyor; ister ağ kartınıza gelen veriyi kontrol edin ister süre tutun hepsi aynı sürede indirecektir. Yani eğer idmden kaynaklı bir sorun varsa sorun geçene kadar jdm vs kullanabilirsiniz orda yazan hız sizi aldatmasın. Deneme amaçlı wupload ve filesonicten dosya indirdim hız düşmesi yada durması olmadı bugün böyle devam edelim bakalım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
wupload tamamen yalan oldu idm jdm farketmiyor, aradığım şeyi de sadece burda bulabildim ne biçim iştir.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sen deyince farkettim alakası var mı bilmiyorum cookie kullandığım halde duraklama yapılmıyor indirme yaparken, cookie uçtu mu noldu anlamadım, ya da wupload uçuyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
normal indirirken birden yarıda kalıyor bazende indiriyor gibi gözüküyor sabit 1.2mb/s ama aslında bişey indiği yok takılıyor öyle. Filesonic'in gözünü seveyim yokluğunda anladım aradığım şeyde sadece wuploadda işin kötüsü.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bende de aynı şekilde bütün indireceğim dosyalar wuploadda, şans işte; wuploada kondu.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şuan düzeldi gibi cozutmadan indirdim şükür bidaha wuploadla işim olmaz.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Allah Allah saymadığım halde 70 diye tahmin ettiğim linkler tam çıktı, wupload'la daha çok işim var yani:)

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Benimki arada düzeliyor sonra sapıtıyor, inşallah inen dosyalar hasarlı çıkmaz yoksa.....

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu Jdownloader ise yarar mı ben idm kullanıyorum bi 60kb/s fark yarattı buda yaparmı bi denerim ?

Ben idm yi sadece sayfalardaki videoları indirmek için kullanıyorum. Diğer herşey için jdownloader. Captcha olayı sıkıntı olsa da gayet stabil ve kullanışlı bence. Örneğin: Bu sabah (genelde sabahları hatlar rahat olur;) wuploaddan 2.3 gb veri çektim. Tık etmedi..

wansjaxell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bi program indirdim içindeki password.txt yi açtığımda bana 2 tane site linki veriyor ama ikiside survey sitesi.. Ben bu sitelerden indiremedim!! :( sizden; indirip, başka bir siteye (survey olmayan) upload etmenizi istiyorum..Yapabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..Site linkleri :

http://tnij.org/nvfu

or

http://tnij.org/nvfw