Dosya & Bilgi Depolama Sitesi Arıyorum... Tavsiyeleriniz???

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam Arkadaşlar, Bilgisayarımda Bulunan Resimleri, Müzikleri, Belgeleri Ve
Programları Depolamak İçin Bir Site Arıyorum.. Daha Fazla Açarsak;

Kullanıcı Adı, E-Posta Ve Şifreyle Bana Ait Olan İçerikleri Sadece Kendim Görmek İstiyorum.. Bu İçerikleri İstediğim Zaman İndirip Kullanmak Ve Bana Ait Olan Alana Tekrar Tekrar İçerik Yüklemek İstiyorum. Bunu Bir Sanal Bellek Gibi Düşünürsek Daha Kolay Anlaşılır. Peki, Bunun Gibi Bildiğiniz Bir Site Var Mı? :wink:

connery32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana tavsiye edebılecegım tek site skydrive dır.Hotmail adresın varsa kullanabılırsın.25 gb lık depolama yapabılıyor

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
walla ben skydrive'i hiç kullanmadım ama sana www.4shared.com'u önerebilirim ben uzun zamandır kullanıyom sanada tavsiye ederim.özellikleri:
-10gb veri depolama alanı
-200mb max. dosya upload (yolladığın her bir dosyanın max. boyutu)
-tasarımı xp gibi
-kendine ait bi program ile explorer'ı açmadan masaüstünden upload edebiliyosun
detayları sitede mevcut
Not: bu arada yüklediğin dosyanın ayarlarını yapmadığın sürece dosya herkes tarafından indirilebilir.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence de skydrive kullan. rapid, 4shared falan bilmemne bunların kapanma olasılığı var. Ya da erişim engellenebilir. Skydrive...

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Basıt olsun dersen mynet ıyı gıbı 5 gb depoluyor.

The-Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selamlar,

skydrive explorer ile bilgisayarıma bir disk (25 gb lik) daha eklemiş olacaksınız. aşağıdaki adresten indirip kurun ve hotmail şifreniz ve parolanız ile giriş yapınız.

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
skydrive iyi güzel de dosya upload sınırı 50 mb filan diye biliyorum ben...yanlış mı biliyorum yoksa ?

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
skydrive iyi güzel de dosya upload sınırı 50 mb filan diye biliyorum ben...yanlış mı biliyorum yoksa ?

haklısın dostum skydrive'da dosya upload sınırı 50mb

ama 4shared'ta 200mb

ha bu arada yukarda sölemeyi unutmuşum 4shared'a dosya upload edip 1 ay 4shared'ta oturum açmazsanız dosyanın silinme tehlikesi var. ama siz benim taktiğimi kullanın eğer bilgisayarı tek kullanıyorsanız oturumu kapatmayın arada sırada sayfayı ziyaret edin :)

:sleep: :tongue:

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dropbox ın verdiği upload alanının kapasitesi nekadar acaba ?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar Teşekkür Ederim Konuyu Daha YENİ Gördüm :D Malum Bu Aralar İşlerim Yoğun Derslerim Var... Hepinize Teşekkür Ederim Tavsiyeleri Olan Arkadaşlar Yazsınlar.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
dropbox diyecektim tam ki zaten soylenmis 2gb ben kullaniyorum ordan biliyom tabi parali da olabiliyo 50 gb felan onlarda zaten

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hotmail in skydriver zaten arkadaşlar tarafından önerilmiş.... Bunun yanında Google hesabın varsa... Gmail Driver i öneririm 3GB LIK DEPOLAMA... Hatta şimdi indir... DOWNLOAD GMAİL DRİVER

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ben 4shared kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
1-4shared.com
2-adrive.com 50 GB (ücretsiz üyelik ile)

Gördüğünüz gibi adrive.com da hiç indirilmemiş dosya Temmuz 2009 dan bu yana silinmemiş

14wdd8w.jpg

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
daha ne diyim? yaw 4shared'ın üstüne tanımam diyorum... dosya upload'ı 200mb diyorum... toplam 10gb alan var diyorum... ama dediklerimi sadece ben duyuyorum :)

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sadeliği ve kullanışlılığıyla, kesinlikle bu iş için en uygun adres, BOX.NET bence.

http://www.box.net/shared/enyh6esrz7

Bak mesela benim hesabımdan bir dosyanın linki bu yukarıdaki, indirme sayfasından anlaşılıyor bence kalitesi. :)

Not : İndireceksen indir ama "Preview" seçeneğine tıklama, PowerPoint 2007 dosyalarını iğrenç gösteriyor çünkü, siteyle ilgili düşüncelerin değişmesin. Neyse, olayımız depolama zaten.

Kod:
<embed src="http://www.box.net//static/flash/box_explorer.swf?widget_hash=b7lvgo0l8y&v=0&cl=0" width="460" height="345" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

Yukarıdaki kodu aşağıdaki linkte deneyebilirsin, bunlar tabi ekstra özellikleri, bahsetmek istedim sadece, asıl işi olan depolama işinde üstüne yok.

http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_basic

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
iyi de siz arkadaşı yanlış anlamışsınız. Adam dosya paylaşmak değil depolamak istiyor kendine özel yani :S