Dostlar İyi BirDownload Prog.Arıyorum

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
IDM tek geçerim ömürboyu lisansını 35 tl ye almıştım :D

ates89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mass dawnloader vazgeçilmezim bilader tavsiye ederim :D

krc1331

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orbit çok iyi bir program. İDM den bir farkını görmedim. Hız olarakta aynıdır sanırım . Ancak ben Rapid den premium indirme yaparken her ikisinde de bir problemle karşılaştım. Aynı anda yapılacak paralel download ayarını örneğin 2 yapıyorum. Ama ayarlar ya tutmuyor ya da bazılarını duraklatıp devam ettirsem ayar bozuluyor. Ancak flash gette bu problemi yaşamadım. Örneğin 2 ye ayarlıyorum. Diyelim ki panoda bulunan sıradaki bir downloadı da başlatmak istiyeyim. Hemen uyarı veriyor. aynı anda 2 download yapabilirsiniz. Ayarları değiştirmek istermisiniz diye. Bence bu çok önemli. Hızdan da önemli. İDM den indirme yaparken bizim yumurcak bilgisayarın fişini çekiveriyordu bazen. Daha sonra bilgisayarı açıp yeniden partları kaldığı yerden devam ettirebiliyorsun ama daha sonra birleştirme yaparken bu partlar bozuk çıkıyor. Flash gette bunu hiç denemedim bilmiyorum. Yani download esnaında bilg.ın aniden kapanması durumunda partlar kurtarılabilir mi.

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
internet download manegeri tek geçerim yok ben ücretsiz arıyorum diyorsan flashget...

krc1331

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download maneger çok iyi. hızı iyi.downloadların başlama hızıda iyi.bilgisayarı da flash get kadar yormuyor. ama ben İDM den eşzamanlı indirme ayarını yapamadım.işlerliği yok gibi bu ayarın.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
rapid için çok güzel bi program biliyorum adı: Rapidshare Downloader
http://www.majorshare.com/msrsd/
sitesi yukardaki adres
kullanımı cok kolay alısınca baya ıyı oluyo

rapide girdiğin ya da rapid linki elindeyse linki kopyalaman yeterlı otomatık olarak (program acıksa eger) yuklencek dosyaların ıcıne atıyo eger uyelıgın varsa coklu ındırıyo dıyebılıyorum bende uyelık olmadıgından teker teker ındırıyodu
teker teker ındırme olayıda bı download ıslemın bıtınce bekleme suresı muhabbetı varya bekleme suresının bıtıp bıtmedıgını anlamak ıcın program otomatık olarak kendıne sureklı rest atıyo (kendını kapatıp acıyo) sure bıtmısse eger son bı kez daha rest atıyo ve yuklemeye kaldıgı yerden devam edıyo yanlıs hatırlamıyosam otomatık baslatma secenegıde vardı ;)

---------- saat 16:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:52 eklenmişti ----------

şimdi baktımda adam banlanmışşşşşşşş :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ücretsiz aradığına göre free download manager ve orbit senin için ideal. hea parayla yada illegal olarak ücretlileri de yaparım diyorsan internet download manager çok başarılı bir programdır.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bir Alternatifde ben söyleyeyim (arkadaş banlanmış olsada bu yazıyı okuyabilir sanırım)

Firefox'ın DownThemAll eklentisi gayet iyi iş görüyor :)

Üstelik Türkçe ve Kaldığın yerden devam ediyor. ister 1, ister 10 linki aynı anda indirme seçeneği mevcut.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
IDM en güzeli ücretli fakat çözümü çok :P

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ücretli olarak : internet download manager
ücretsiz olarak : free download manager ve / veya orbit
rapid gibi sitelerden indirme için ise en iyi jdownloader

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Elle indirme yapmak için : İnternet Download Manager ( indirme hızı süperdir )
Rapidden Premiumla çoklu indirme yapacaksam : Rapid Share Downloader 4.5
download link : www.majorshare.com