Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orbit çok iyi bir program. İDM den bir farkını görmedim. Hız olarakta aynıdır sanırım . Ancak ben Rapid den premium indirme yaparken her ikisinde de bir problemle karşılaştım. Aynı anda yapılacak paralel download ayarını örneğin 2 yapıyorum. Ama ayarlar ya tutmuyor ya da bazılarını duraklatıp devam ettirsem ayar bozuluyor. Ancak flash gette bu problemi yaşamadım. Örneğin 2 ye ayarlıyorum. Diyelim ki panoda bulunan sıradaki bir downloadı da başlatmak istiyeyim. Hemen uyarı veriyor. aynı anda 2 download yapabilirsiniz. Ayarları değiştirmek istermisiniz diye. Bence bu çok önemli. Hızdan da önemli. İDM den indirme yaparken bizim yumurcak bilgisayarın fişini çekiveriyordu bazen. Daha sonra bilgisayarı açıp yeniden partları kaldığı yerden devam ettirebiliyorsun ama daha sonra birleştirme yaparken bu partlar bozuk çıkıyor. Flash gette bunu hiç denemedim bilmiyorum. Yani download esnaında bilg.ın aniden kapanması durumunda partlar kurtarılabilir mi.
internet download maneger çok iyi. hızı iyi.downloadların başlama hızıda iyi.bilgisayarı da flash get kadar yormuyor. ama ben İDM den eşzamanlı indirme ayarını yapamadım.işlerliği yok gibi bu ayarın.
rapid için çok güzel bi program biliyorum adı: Rapidshare Downloader http://www.majorshare.com/msrsd/
sitesi yukardaki adres
kullanımı cok kolay alısınca baya ıyı oluyo
rapide girdiğin ya da rapid linki elindeyse linki kopyalaman yeterlı otomatık olarak (program acıksa eger) yuklencek dosyaların ıcıne atıyo eger uyelıgın varsa coklu ındırıyo dıyebılıyorum bende uyelık olmadıgından teker teker ındırıyodu
teker teker ındırme olayıda bı download ıslemın bıtınce bekleme suresı muhabbetı varya bekleme suresının bıtıp bıtmedıgını anlamak ıcın program otomatık olarak kendıne sureklı rest atıyo (kendını kapatıp acıyo) sure bıtmısse eger son bı kez daha rest atıyo ve yuklemeye kaldıgı yerden devam edıyo yanlıs hatırlamıyosam otomatık baslatma secenegıde vardı
---------- saat 16:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:52 eklenmişti ----------
ücretsiz aradığına göre free download manager ve orbit senin için ideal. hea parayla yada illegal olarak ücretlileri de yaparım diyorsan internet download manager çok başarılı bir programdır.
ücretli olarak : internet download manager
ücretsiz olarak : free download manager ve / veya orbit
rapid gibi sitelerden indirme için ise en iyi jdownloader
Elle indirme yapmak için : İnternet Download Manager ( indirme hızı süperdir )
Rapidden Premiumla çoklu indirme yapacaksam : Rapid Share Downloader 4.5
download link : www.majorshare.com