Dostlar İyi BirDownload Prog.Arıyorum

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Rapid vb. sitelerden dosya indirmek için iyi bir programa İhtiyacım var. Şu an "FreeRapiD" kullanıyorum. Bu program birden fazla dosyayı aynı anda indiremiyor ve PC alılır açılmaz aktif hale gelmiyor. Bende çoğu zaman çalıştırmayı unuttuğum için indirmem gereken dosya iniyor zannederken birde bakıyorum ki programı çalıştırmayı unutmuşum:rolleyes:

Bu konuda en iyi program hangisi? Özelikle PC açılır açılmaz aktif hale gelip kendisi indirmeye başlayacak ve birden çok dosyayı aynı anda indirebilecek bir program arıyorum.

Eğer önerdiğiniz program için aktif download linki verirseniz makbule geçer.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ücretli mi Ücretsiz Sürüm mü Arıyorsun ?

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
flash get diyorlar da asla önermem. ben vaktinde

internet downloader menager ve orbit kullandım.

ama şu anda utorrent kullanıyorum:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Jdownloader Kullanabilrsin Türkçe ve kulanışlı güzel bir yazılım youtube ve destekledigi video sitelerinden videoda indirebiliyorsun

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
jdownloader i bizim bilişim hocamız da kullanıyor bende kullanayım dedim youtubende video indiriyorum ama hata verip açmıyor

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ben Orbit derim. fakat rapid'de işe yaramıyor. onun haricinde çok başarılı bir program. grab++ özelliği ile web sayfaları üzerinde ki flash'lardan, mp3'lerei videolara herşeyi çok kolay indirebiliyorsun...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
jdownloader indirdim.Bu program PC açıldığında kendi kendine aktif hale gelip,kaldığı yerden devam ediyor değil mi?

IDM ve orbit yoksa daha iyi mi?

Bu arada ilginize teşekkürler.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Evet , Jdownloader da devam etme özelligi var

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
JDownloader derim sana.
Rapidten istediğin kadar download edersin.

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle JDOWNLOADER.... Ücretsiz süper bir program. Sürekli Güncelleniyor. Yüzlerce indirme sitesini tanıyor. Hatta capchta denilen o şifreleri bile kendi otomatik algılıyor... Türkçe arayüzü sayesinde kolaylıkla ayarları kendi isteginize göre yapabilirsiniz. Programı bir kez D bölümüne kurun. Format atsanız bile tekrar kurmak zorunda kalmıyorsunuz yani portable çalışan bir program aynı zamanda.
http://jdownloader.org/

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben tüm download prog. denedim. Sadece bir tanesi çok iyi çıktı:Internet download manager

Bu program 10 numara bunu bulabilirsen asla pişman olmazsın

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben tüm download prog. denedim. Sadece bir tanesi çok iyi çıktı:Internet download manager

Bu program 10 numara bunu bulabilirsen asla pişman olmazsın

Arkadaşa katılıyorum ben de aynı şekilde bir çok program denedim ama en iyisi IDM.En hızlı indireni o.Örneğin benim rapidshare premium üyeliğim vardı,diğer programlarla hep 70-80 kbps ile indirirken,IDM ile neredeyse 100-110 kbps'nin altına hiç düşmüyor.Direkt sunuculardan tam hızla indirebilirsin.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Orbit en iyisi

Flashget indirdigine 10 veya 5 mb koyuyor.

IDM çok sık indirme hatasıyla karşılaşıyorsun ve indirdigin dosya çalışmıyor.Hata geldiği zamanda kaldıgı yerden devam etme çalışmıyor.

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer IE kullanıyosan orbiti kullan ama rapid değil rapid içinde cryptload 1.1.8 kullan bişi oldu bende rapidde 13 dk beklemiyo 140 sn ye bekleyip indiriyo cryptload

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Önerileriniz için teşekkür ediyorum Dostlar...