Dostça Birkaç Satır...

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben; İnsanları kırmamak, üzmemek ve incitmemek üzerine kurulmuş bir dünyada yaşıyorum.Her ne kadar gerçek dünyadaki insanlar

acımasız da olsa!!! Ama ne yapabilirim benim dünyam böyle...

Sana 1 ay önce attığım mailimi hatırlıyor musun? Hani 3 aydır aramıyor, sormuyorsun diye başlayan...

O maili yazdıktan sonra düşündüm kendi kendime acaba kırıcı mı oldum? diye...

Sonra aradan 2-3 gün geçti.Bana söylediğin şu sözü hatırladım: ''Nickimi google da aratsan çok şey bulursun.'' Aklıma geldi arattım.

Bana itiraf edemediklerini SDN ' ye itiraf etmişsin. Sene 2000 de tanıştığım hatunla... diye başlayan mesajını okuduğumda, dünya başıma

yıkıldı sandım.Günlerce ağladım, doğru düzgün yemek yemedim, uyku uyumadım.Hayatta kırmak istemediğim en çok sevdiğim annemi,

babamı kırdım. Sonra gördüm ki böyle yaşanmıyor. Hayat devam ediyor.Davranışlarımla verdiğim zarar KİME?

Ben Salih'i birazcık olsun tanıyabildiysem bana olumlu ya da olumsuz bir şekilde açıklama yapmalıydı? Ben seni dürüst olduğuna

inandığım için sevmiştim unuttun mu? AMA O AÇIKLAMA HİÇ GELMEDİ...

Beni en çok üzen de; burcu ben seni sevemedim diyebilme cesaretini gösteremeyip, SDN ' de hiç tanımadığın insanlarla paylaşman

oldu. Benim oraya yazılanları görüp, üzülebileceğimi hiç mi düşünmedin? Bana açıklama yapmak için ayırabilcek birkaç dakikan da mı yoktu?

Beni sevememiş olabilirsin, hiç SAYGINDA MI yoktu?

Kader bizi niye karşılaştırdı demiyorum: Erken saatlerde ikimizin de dersleri olduğu halde sabah 4.00 lere kadar birbirimizin dertlerini

dinledik çünkü!... Yeri geldik birlikte güldük, yeri geldi birlikte üzüldük...

Birgün bir bayanla tanıştım. Çocuğu henüz 11 yaşında ve lösemi hastasıymış. Bayan herşeye rağmen gülmeye, dimdik ayakta durmaya,

güçlü görünmeye çalışıyordu. Onu gördükten sonra ne kadar basit şeylere üzüldüğümü anladım. Acılarım hafifledi, artık canım eskisi gibi

acımıyor.

Gönül isterdi ki böyle bitmesin fakat kader demekten başka çare yok. Demek ki bunların yaşanması gerekiyormuş. Allah ' a sorgu sual

sormak olur mu? Benim hayattan bazı dersler almam gerekiyormuş...

Yazmışsın ya SDN ye bir taraftan bakıldığında seni sevenle yaşıyormuş gibi görünüyorsun fakat diğer tarafta kendi sevdiğiyle yaşıyor

diye... Sen sevdiğinle yaşamaya devam et. Ben ; beni sevmeyen insanlara vaktimi ayırmaktansa , beni seven ve sevebilcek insanlara

vaktimi ayırıp, sevmeyi de zaman içerisinde öğrenebileceğimi düşünüyorum. Çünkü sevgi zamanla öğrenilebilecek bir duygudur.( AŞKTAN YA

DA SAPLANTILARDAN SÖZ ETMİYORUM... )

Beni sevmeyenlerin sevgisine de ihtiyacım yok, beni yeterince seven var zaten...

Ben de yeni bir mail hesabı aldım. Bu adresimi artık kullanmayacağım. Bu sana attığım son mailimdi. Telefon numaramı da değiştirmeyi

düşünüyorum.Artık görüşemeyeceğiz diyemiyorum, çünkü Dünya küçük. Belli mi olur birgün bir ortamda karşılaşırız bakarsın. O zaman

ikimizde evli ve çocuk sahibi oluruz belki de...

İÇİMDE KALANLARI SON BİRKEZ PAYLAŞMAK İSTEDİM. Sana hakkım geçtiyse helal olsun. Sende hakkını helal et.

ELVEDA...

Moderatör Not : Başlık düzenlenmiştir.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geçmiş olsun Diyelim, ALLAH c.c Her İki tarafa da Sabır versin. Ve şunu bir kez daha anladım ki İnternette Asla gerçek Kimliğin ile dolaşmıyacaksın...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Bu o bayandan gelen e-posta mı?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
Salih, kardeş sen yaralara tuz basılır sloganlı bir dükkan açsana?
Bu dünya bu seyrinde mi devam edecek? Salih, ne yaptın sen?
Aynı şey başıma gelirse seni hatırlayıp sana bela okumaz mıyım ben?
Sen şimdiden hakkını helal et bana.

Tek bir şeyden korkacaksın ki herkes ve herşey senden korksun.
Bense onu bıraktım başka bir şeyden korktum. İşte o, bütün hayatta en çok korktuğum şey benim başıma gelecek. İşte buraya çocukça yazılar yazan genç, yaşlı bir adam gibi oluvermiş bile. Belki kimlikte başka şeyler yazıyor, ama o adı taşıyan aslında 90 yaşında bir adam. Yani ben.

Bu mesajıma cevap gelmesin. Eğer iki damla bir şeyin hatırı varsa. Herkesin oyun gibi "aşk meşk"ten bahsetmesi ne kadar canımı sıktıydı da, farklı olduğunu zannettiğim hayat yine bana yalan söylediğinde meğer o da sıkıntı değilmiş, asıl sıkıntı şimdi başlıyormuş deyiverdim.

Evlenenlerin yüzde ellisi boşanıyor. Ya başkalarıyla evlenirlerse o boşananlar? Dünya kurtuluyor mu? Eyvah

El açıp yalvardım, Kerim Allah'a,
Doğsun bizim güneş acele doğsun.
Tazim ile vardım yüce dergaha,

Bu intizarımız yetmeyecek mi?
Akan göz yaşımız dinmeyecek mi?
Zulüm ile batıl bitmeyecek mi?

Mazlumun ahını kim dindirecek?
Ağlayan yetimi kim güldürecek?
Tağuta haddini kim bildirecek?

...

Söksün şafağımız bitsin geceler,
Bayram gelsin artık bitsin kederler,
Belli olsun artık devler cüceler,

...

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Salih, kardeş sen yaralara tuz basılır sloganlı bir dükkan açsana?
Bu dünya bu seyrinde mi devam edecek? Salih, ne yaptın sen?
Aynı şey başıma gelirse seni hatırlayıp sana bela okumaz mıyım ben?
Sen şimdiden hakkını helal et bana.

üstüme gelmeyin ağlarım