Dos ortamında bios güncelleme.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
İyi günler.Ben dos ortamında Biosumu güncellemek istiyorum fakat hiçbir bilgim yoktur.Biraz araştırdım AFUDOS , AWDFLASH ,AFLASH ,EZFLASH,Hiren Boot Cd gibi programlarla güncellenebilir.Ama disket sürücüsü lazım.Benim bilgisayarımın diskte sürücüsü yoktur.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu konuda bilgin yoksa,sana tavsiyem yanına bile yaklaşma elindeki bulgurdanda olabilirsin.o yüzdendirki hiç çabalama.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu konuda bilgin yoksa,sana tavsiyem yanına bile yaklaşma elindeki bulgurdanda olabilirsin.o yüzdendirki hiç çabalama.
captaingreen e katılmamak mümkün değil. :) Yaşayabileceğin sorunlar pc nin bir daha açılmaması ama öğrenmek istiyorum diyorsan ve feda edebileceğim yeni bir pc var diyebiliyosan :) şansını dene bende araştırmıştım disket şart değil diye hatırlıyorum. ama bu işi bilen arkadaşlar daha iyi bilir.

dyurttas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben bi akıllının tavsiyesine uyup biosu Windows 7 için slic yaptım bios ubdate tecrübem olduğu halde anakartım elimde kaldı.Sana da şiddetle tavsiye ederim ... bu işten uzak durmanı...

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
işi bilmiyorsan fazla zorlama bilen birine götür. işi biliyosan artık windows ortamında update etmek daha kolay biosu. yeterki doğru yazılımla doğru bios dosyasını yaz.

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım korkma guncelleme esnasında elektrik kesilmediği sürece hiç bişey olmaz.sen anakartın markasını ve tam olarak serisini yazarmısın yardımcı olurum sana

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Zamanında güncellemiştim biosu zorda değil program gibi kuruluyor.:D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşım korkma guncelleme esnasında elektrik kesilmediği sürece hiç bişey olmaz.sen anakartın markasını ve tam olarak serisini yazarmısın yardımcı olurum sana

Anakartım Asus M2N-MX SE.Fakat ben windows7 için slic 2.1 modlu bios ile güncelleme yapmam lazım.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben bilmeden güncellemiştim ama şimdi nasıl yaptığımı unuttum :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Spybot bende öyle yapmıştım valla 2dkde güncellemişti birşeyde olmamıştı bu kadar büyük sorunlar açacak gibi gözükmüyor ama sinsi şey masum tavırlarla kötü rolü oynuyormuş demek.