Doping ADSL Kullanan Var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ahmet bey 2 yılınız dolduysa tekrar gecısını saglayalım dopınge devam edın ve bu sefer dıgıturkude ucretsız kullanıyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
taahhütün varsa indirim kullanım ve cayma bedelinii ödemek zorunda olursun ttnete taşısan da

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
ben ttnet kullanıyodum hızım en fazla3-4mbt geliyodu. taahüt bitti superonline dan aradılar sınırsız + 100dk heryone tel. 59 tl 2yıl fiyat garantisi dediler geçtim şüpe duyodum süperonline diye adamlara 4-5kere sordum iyimidir kesilirmi hız azmıdır adamlar bana ttnet ile aynı altyapı pek fark etmez dedi geçtim 8,5-9,5 arasında hızdeğerlerim var
Paketim:8mbt e kadar sınırsız (50gb AKK)+ 100dk tel-ev-iş-yurtdışı 1.kademe (evlere) kısacası heryone 100 dk 59tl ödüyorum
benim anlamadığım bu nasıl bir ortak alt yapı ttnette en fazla 4-5 gordum burda 7,5-8in altına indiğini görmedim superonline a geçmeni öneririm

avlankı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşım ben ilk internet aboneliğini dopingten aldım ve 2 sene standartların üzerinde hizmetverdiler ne problemim varsa çözüyorlardı. adamlar adil kota hakkı uygulamasını bile fazla incelemiyor lardı. ama geçen yılın son 3-4 ayında
öylebir cıvıtılarki kullanamadığım internetin bile parasını almaya kalktılar. hani parayı verdim ama hizmet alamayınca adamlar benden kurtulmak için aboneliği iptal ettiler.sana şunu söleyim eğer sana paranla aldığın hizmeti veremiyorlarsa adamların kapısın dan kalkma yırtık ol ama haklı ol yani sana sebeb bulamadıkları sürece istedini yapabilirsin.gelelim şirketlere doping veya smll hiç fark etmez eğer telekom a yeterli baskıyı yapa mas san sana istediğin hizmet sıttım sene gelmez.birde müteri hizmetlerini 3-4. defa aradığında fırçayı basarsan internetin düzelir.anlayacağın biraz uüraşma dan hele kırsal ksimdeysen internetin hemen hızlanmaz..ama ben şuan dsmart net kullanıyorum iyi gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

slm arkadaşım ben ilk internet aboneliğini dopingten aldım ve 2 sene standartların üzerinde hizmetverdiler ne problemim varsa çözüyorlardı. adamlar adil kota hakkı uygulamasını bile fazla incelemiyor lardı. ama geçen yılın son 3-4 ayında
öylebir cıvıtılarki kullanamadığım internetin bile parasını almaya kalktılar. hani parayı verdim ama hizmet alamayınca adamlar benden kurtulmak için aboneliği iptal ettiler.sana şunu söleyim eğer sana paranla aldığın hizmeti veremiyorlarsa adamların kapısın dan kalkma yırtık ol ama haklı ol yani sana sebeb bulamadıkları sürece istedini yapabilirsin.gelelim şirketlere doping veya smll hiç fark etmez eğer telekom a yeterli baskıyı yapa mas san sana istediğin hizmet sıttım sene gelmez.birde müteri hizmetlerini 3-4. defa aradığında fırçayı basarsan internetin düzelir.anlayacağın biraz uüraşma dan hele kırsal ksimdeysen internetin hemen hızlanmaz..ama ben şuan dsmart net kullanıyorum iyi gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an hayatta olmayan bir annenin ismini vererek kızını arayan ve abone yapmak isteyen bu doping denen dangalaklar. "öldüğünü nerden bilelim mezarlıklar müdürüm müyüz" diyeecek kadar aşağılıktırlar. tavsiyem bulaşma bunlara. insan değiller....

RASP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aman uzak durun!
TTnet ile aynı kampanyaya geçtim 8'e kadar.
ttnette 6-7 arası olan hız dopingde 1 bile olmuyordu bazen!
her gün aradım düzelticez düzelticez dediler tık yok
hizmet kalitesi ve müşteri ilişkisi BERBAT!