Donanımım ile Windows 7'den ne kadar hız elde ederim

MattHew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben windows 7 yüklemek istiyorum istiyorum ama benim sistem biraz eski acaba yüklersem kasarmı hızımda yavaşlama olur mu xp pro sp3 e göre hızda nasıl değişiklikler olur çünkü ben photoshop olsun oynatıcılar olsun bayağı program yüklerim ve çok oyun oynarım.size danışmak istedim. Sorum daha çok windows xp professional ps3 ve 7 sp1 arasında hız farkı nasıl olur ?

Sistem kısaca bu:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz 3.06 GHz
1 GB Ram
512 Ekran kartı

Ram i 3 gb ye çıkarmayı düşünüyorum ama şuan bu hali ile hız nasıl olur öğrenmek istedim

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
windows 7 prof. yüklersen windows xp ye göre beş kat daha iyi çalışıyor bunu çalışma hızında fazla göremeyebilirsin ama sistemin sağlamlığında farkedersin ebn gayet memnunum en azında xp gibi ikide bir bozulmuyor

MattHew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 ultimate yüklemeyi düşünüyorum

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaş açık ve net söylüyorum W7 bu sistemde kasar üstelik ultimate kuracam diyorsun o hiç olmaz... Çünkü ben aynı tip bi sisteme ultimate kurdum işlemci kullanımı %90 dan aşağı inmiyor.. Ama illaki w7 olsun diyorsan windows 7 starter kur çünkü bu sisteme olacak olan ancak bu...

Ayrıca bu sistemde xp daha performanslı çalışır... Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum..