bedirhandjdk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
Bütçe : 2000 - 1500 En uygun fiyat performans, aksesuar dahil değil.
Son düzenleyen moderatör:
Teşekkürler
Haftaya patlar o pc. frisby psu = C4
friby PSU = C4 anlamadımHaftaya patlar o pc. frisby psu = C4
Frisby, Hadron, powerboost vs. markalar kalitesiz, korumasız ve sertifikasız merdiven altı TENEKE C4 Bombalarıdır.friby PSU = C4 anlamadım
Frisby, Hadron, powerboost vs. markalar kalitesiz, korumasız ve sertifikasız merdiven altı TENEKE C4 Bombalarıdır.
Knk sen bana PC baksana ben anlamıyorum toplama işlerindenFrisby, Hadron, powerboost vs. markalar kalitesiz, korumasız ve sertifikasız merdiven altı TENEKE C4 Bombalarıdır.
Monitör dahil olabilir knkHaftaya patlar o pc. frisby psu = C4
Ok sen adamsın?![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
SSD Kronik sorunlu ve psu c4 Bence A8 9600 gibi berbat işlemci için değmez giderim G6400 Apu toplar veyada 3000G Vega 3 yaparım fazla fps alırım.![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bütçe az.SSD Kronik sorunlu ve psu c4 Bence A8 9600 gibi berbat işlemci için değmez giderim G6400 Apu toplar veyada 3000G Vega 3 yaparım fazla fps alırım.
Tahminimce iyi bir ayar ile sorun olmaz.Ekran kartsız Minecraft + kayıt kaç FPS alır
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Orta ayarlarda GTA 5 açıyor.Bütçe : 2000 - 1500 En uygun fiyat performans, aksesuar dahil değil.
GTA 5 kütüphaneler yok oynamayıda düşünmüyorum Minecraft kaç FPS alır camtasia record yapıcam bideAMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Orta ayarlarda GTA 5 açıyor.
Tahminimce yeterli olacaktır.GTA 5 kütüphaneler yok oynamayıda düşünmüyorum Minecraft kaç FPS alır camtasia record yapıcam bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı gereklimi MC oynarken yoksa 8 GB ram yetermi
Tahminimce yeterli olacaktır.
Hepinizin emeğine sağlıkTahminimce yeterli olacaktır.
A8 9600 almak yerine bunu alman daha doğru olur. Fakat psu'yu değiştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum.
Sanırım cevabımı aldım A8 9600 almayı düşünüyorumA8 9600 almak yerine bunu alman daha doğru olur. Fakat psu'yu değiştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum.
Bişi diyicem biraz 20 fps e inmiyormu FPS pack iyi olurmu ?Tahminimce yeterli olacaktır.
Bütçe : 2000 - 1500 En uygun fiyat performans, aksesuar dahil değil.
Bilmiyorum tahminimce aşağı yukarı videodaki aynı değerleri alırsınız.Arka planda record olucak onu kattınmı ?
Sanırım cevabımı aldım A8 9600 almayı düşünüyorum
Bişi diyicem biraz 20 fps e inmiyormu FPS pack iyi olurmu ?