EFSN61
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
İlk olarak ilginiz için teşekkürler. (Bütçe 6000)
Oyun amaçlı bir sistem toplamayı planlıyorum ve bunu AMD yapmak istiyorum ama Anakart İşlemci ve RAM MHZ lerinin seçiminde problem yaşıyorum çünkü hepsinin frekanslarının aynı olduğu bir sistem bulmak zor benim için bu durumda
1) Anakartın frekansı yüksek olsa mesela 4100mhz ve RAM ile işlemcide 3200mhz olsa dar boğaz olur mu illa hepsi aynı mı olmalı
2) Yüksek olacak olan olsa hangisi bu olacak ve anladığım kadarıyla RAM de yüksek mhz önemli bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
3) Anakartlar arasında Flash BIOS Düğmesi olan var bu anakart daha iyi mi olur yani ben BİOS u nasıl güncellerim o tuş olmadan 2 bir işlemci bulmak problem olabilir
4)OC destekleyen anakart oyun performansı için çok önemli mi
5) İşlemci bakarken AMD için hepsiburada da soket tipinde "soket AM4" ve "AM4" diye 2 farklı şey vardı bunlar aynı şey değil mi ?
-Almayı planladığım Anakartlar bunlar-
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Diğer bileşenleri tam bakmadım çünkü ilk olarak kafamda ki bu soruları çözüme ulaştırmam gerekiyordu o yüzden bilginize danışmak istedim
Oyun amaçlı bir sistem toplamayı planlıyorum ve bunu AMD yapmak istiyorum ama Anakart İşlemci ve RAM MHZ lerinin seçiminde problem yaşıyorum çünkü hepsinin frekanslarının aynı olduğu bir sistem bulmak zor benim için bu durumda
1) Anakartın frekansı yüksek olsa mesela 4100mhz ve RAM ile işlemcide 3200mhz olsa dar boğaz olur mu illa hepsi aynı mı olmalı
2) Yüksek olacak olan olsa hangisi bu olacak ve anladığım kadarıyla RAM de yüksek mhz önemli bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
3) Anakartlar arasında Flash BIOS Düğmesi olan var bu anakart daha iyi mi olur yani ben BİOS u nasıl güncellerim o tuş olmadan 2 bir işlemci bulmak problem olabilir
4)OC destekleyen anakart oyun performansı için çok önemli mi
5) İşlemci bakarken AMD için hepsiburada da soket tipinde "soket AM4" ve "AM4" diye 2 farklı şey vardı bunlar aynı şey değil mi ?
-Almayı planladığım Anakartlar bunlar-
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Asus Prime B450-Plus AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX Anakart Fiyatı
Asus Prime B450-Plus AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Asrock B450 PRO4 AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 Anakart Fiyatı
Asrock B450 PRO4 AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Diğer bileşenleri tam bakmadım çünkü ilk olarak kafamda ki bu soruları çözüme ulaştırmam gerekiyordu o yüzden bilginize danışmak istedim