Donanım Haberlerine Fiyat Bilgisi Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Donanım Haberlerine Fiyat Bilgisi Eklensin Mi?

• Evet

Kullanılan: 16 84.2%
  • Hayır

Kullanılan: 1 5.3%
  • Fikrim yok.

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
2cxc8p1.jpg

Arkadaşlar,

SDN tarafından her gün ilgi çekici ve bilgilendirci haber ve makaleler yayınlanmaktadır. Bu haberlerin belli bir kısmı donanım ile ilgilidiir.

Özellikle Donanım haberlerinde fiyat bilgisinin bulunmaması bazı arkadaşlarımızın dikkatini çekmiştir. Benimde hak verdiğim bu uygulamanın SDN yönetimi tarafından haber ve makalelere eklenmesini rica etmek istedim.

Kısacası; SDN donanım ile ilgili yayınladığı haberlere o donanım parçasının/ürününün fiyat bilgisini araştırıp eklemesini arzu ediyoruz.

:::: Sizce bu fikir uygun mudur? ::::

Saygılar.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
İlgi çeken ürünleri isimleriyle internette aratıyor zaten alacaklılar.Ancak ürün tanıtımına fiyat eklenirse zahmet edip araştırmayanlar fiyatını görür ilgilenirler.

Ancak bir donanım haberinin üzerinden belli bir zaman geçerse ürün fiyatı düşer ya da artarsa yanlış bilgilendirme de olabilir.Sonuçta tanıtılan ürün buradan satılmıyor.Satış yapanlar fiyat güncellemesi yapabilir ama SDN bunu yapabilir mi bilmiyorum.

Yine de güncel donanım tanıtımlarında fiyat bilgisi verilmesi için evet dedim.

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlgi çeken ürünleri isimleriyle internette aratıyor zaten alacaklılar.Ancak ürün tanıtımına fiyat eklenirse zahmet edip araştırmayanlar fiyatını görür ilgilenirler.

Ancak bir donanım haberinin üzerinden belli bir zaman geçerse ürün fiyatı düşer ya da artarsa yanlış bilgilendirme de olabilir.Sonuçta tanıtılan ürün buradan satılmıyor.Satış yapanlar fiyat güncellemesi yapabilir ama SDN bunu yapabilir mi bilmiyorum.

güncellik konusuna katılıyorum. ama bende eveti işaretledim.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75

Yorumun için teşekkürler.

Benim teklifimin kapsamı yeni çıkan ürünler, sizin tabiriniz ile güncel donanımlardır. Bu tür ürünlerin fiyatları SDN'de duyurulduğu zaman piyasada ( internet ) kapsamlı bir şekilde fiyatı bulunamayan biliniyor. Bu sebeple bu teklifi yapmayı düşündüm.

Zaten teknoloji dergilerinde tanıtılan her donanımın fiyatını belirtmek adetten idi.

Ancak teklif uygulanabilir mi? Teklif daha iyi nasıl geliştirilebilir. Bunu sizlerin yorumları ve özellikle SDN yönetiminin açıklaması aydınlık getirebilir.

Son olarak; fiyat bilgisini eklemek çok önemli bir şey olmadığı gibi olursada fayda sağlayacağını düşünenlerdenim.

Saygılarımla.