Donanim haber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fa®ukkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
cute dedi ki:
dh bi çok konuda yardım aldığım hatta sormadan aynı sıkıntıyı çekenlerin mesajlarını takip ede ede sorunumu çözdüğüm bir forum. nefret etmiyorum bilakis çok yararı oldu bana.

evet sorunlarımın çoğunu buradan karşılardım eskiden

robinest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'nin En Büyük Donanım Sitesi ve Forumu bence vazgeçilmez !!!

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende çok faydasını gördüm ama gerektiğinde girdiğim için sorun olmuyor

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
DH daima Tr'nin en kral donanım sitesi oldu. Aynı tarzda bir alternatifi yok.

freenet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son baktığımda, Türkiye'nin En büyük Forumu'ydu Alexa'da şimdi ne oldu bilmiyorum. Ama forumu sağlam, haberleri çok teknik insanı bayıyor. Arada video incelemelerde veriyorlar, sanırsam bu alanda Türkiyede tekler. Onun dışında tanıttıkları ürünler daha çok zengin kesime hitap ediyor. Türkiyede çoğunluk olan ortalama bilgisayar kullanıcılarının da ilgisini çekecek ürünleri çok az haber yapıyorlar. Sanırım bu Kendini milli geliri çok yüksek Batı ülkelerinin teknoloji sitelerine benzetmeye çalışan çoğu Türk Teknoloji Sitesinin de ana sorunu. bir türlü halkın gücü yetebilecek, ekonomik/verimli ürünleri tanıtamıyorlar...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
geçen zaman içinde içindeki yeni üyelerin sayısı artıyor ve forumun kalitesini arttırdığı kadar düşürüyorda.fakat benimde sorunlarımın çözümünü bulduğum nadir sitelerden.içinde alıntı yapılmadan tamamen kendilerine ait çözümler oluyor.gerçekten güzel bi site.nefret etmiyorum.edilecek gibide değil

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
regedit dedi ki:
reklamlar SDN dede var o.O bence reklamlar nefret etmek için geçerli bir sebep değil ve donanımhaber de tüm PC sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz nadir forumlardan.
Aynen katılıyorum yazdıklarınıza.. ^^

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Toplam 436924 üye kayıt olup, 335 forumda, 24026323 mesaj attı. Şu anda toplam 2183280 konu bulunmakta. o.O

123nl3.jpg

ikikuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar donanimhaber le hiç bir turk sitesi karşılaştırılamaz bence
sitedeki ikinci el bölümü gittigidiyor sitesi gibi maşallah ustelik haberleri ve video incelemeleri mükemmel

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dh bi çok konuda yardım aldığım hatta sormadan aynı sıkıntıyı çekenlerin mesajlarını takip ede ede sorunumu çözdüğüm bir forum. nefret etmiyorum bilakis çok yararı oldu bana.

Aynen Katılıyorm . Türkiyede onun gibi siteler Sayılı .. Tüm webmaster lar hostingciler Oyuncular satıcılar anlayacagın herkes Var Orda ...daha ne istiyorsun ... :D

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanım Haber sitesini burada görmek beni çok üzdü.
Çünkü,Türkiye'nin en iyi forumlarından biri.
Reklam bahane değil eklentiler v.s ile sorun çözülüyor...

Ugur851

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanım Haber sitesini burada görmek beni çok üzdü.
Çünkü,Türkiye'nin en iyi forumlarından biri.
Reklam bahane değil eklentiler v.s ile sorun çözülüyor...

kesinlikle katılıyorum
Bir kişinin saçma sapan bir nedenle açtığı konuda (kal gelmiş artık adama...) dh'in konuşulması beni üzdü açıkçası. dh'de hiç konu açmadan sadece diğer konulardaki cevapları okuyarak neredeyse tüm sorunlarını çözebilirsin......

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konuyu açmışsın ama Türkiye'nin en büyük forumu donanımhaber'e ait adamların yıllık kazançları çok fazlaymış. Siteleride gayet başarılı bence. sdn'de yakında donanımhaber gibi çok büyük olacaktır. Merak etmeyin. Ama kimse bana donanımhaber kötü demesin;)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bana göre de Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı forumu DH'de. Başka forum var diyen varsa söylesin. Her konu olur mu? oluyor işte her konu var..

Shanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dh bence turunun en iyi orneği..

Tr de teknoloji denince bi dh bi shanex var derim Sdn ile yani tanısıyoz bakalım ne olacak..

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
donanım konusunda türkiyede eline su dökebilecek pek site yok belkide hiç yok. birçok konuda yardım alabilirsiniz. cep telefonu forumuda çok gelişmiş. ben zaten fotoğraf bölümüne hastayım. en baba uzmanlar orda.

velhasıl haksızlık etmemek lazım. donanımhaber 1 numara...

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DH bencede Türkiyenin en iyi teknoloji forumu , şu ana kadar çözümünü bulamadığım sorun kalmadı.. Her konuda , ister pc , ister program , ister ev elektroniği hatta klima ile ilgili bile yardım aldım ordan .. Ayrıca off topikleri bile yararlı .. Benim şahsi fikrim SDN yi sevsem bile DHnin çok çok gerisinde teknoloji konularında ..

deephell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak ve araştırma ruhu olmayan bir insanın dh'yi beğenmesi elbette beklenmez.Dh Tr'nin açık ara 1 numarası

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
DH'deki online üye miktarı başarısını kanıtlıyor, çok aylak insan da var ama bazı şeylere de gözü kapamak lazım. Eğlenmek istediğimde açıyorum oranın konu dışı bölümünü birbirinden acayip olaylar :D

namename1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaşa bende katılmıyorum eğer alacağım bişey olucaksa ve yardıma ihtiyacım varsa ilk bakacağım sitedir DH

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Donanimhaber kadar kaliteli bir site warmi Turkce ?
YOK !
Donanim deyince akla ilg gelen site...

hasanmustafa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de donanimhabere uzun zamandır uyeyim ürünlerin
test edildiği videoları ve forumu takip ederim özellikle bilgisayar
donanım ve yazılım bölümüne yazarım destek alır ve bir çok konuda
uyelere teknik destek sunarım. ayrıca electro world de bilişim bölümünde
çaliştiğim için o kampanyadaki ürünleri duyuyurorum birçok müşterim
ve arkadaşim oldu site sayesinde.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tam tersi tafsiye ederim .Birçok sorunu mu orada çözdüm .

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bencede çok yararlı bir site donanımhaber
ama bide çok bildiğini idda edenler olmasa :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
DH gibi site var mı ya? Nefret ediyormuş peah.

serenas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karşılaştığım sorunları çoğunlukla soru bile sormadan arayarak bulduğum epeyce aktif bir forumu var. İçeriğe ve niteliğe bakmak lazım. Ancak tasarım ve yerleşimini beğenmediğimi söyleyebilirim.

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İğrenç ve kasıntı yönetimi olan bir site bence. Modlar ve yöneticiler kendilerini gerçektende subay sanıyorlar yani fena kaptırmışlar kendilerini. Bir durum için yönetime başvursanız gelen cevap neredeyse GİZLİ ibaresiyle gönderilecek!!
Kullanıcıların devamlı olarak modlara yağ çekmek zorunda olduğu bir site!!! Oradayken ayrılmam sanıyordum ama yaklaşık 6 aydır anasayfalarına bile uğramadım!