Donanım Arşivi V2 Alınırmı?

Stalkerley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacagım.
Oyunlara ilgim var oynayacagım arada bir internettede gezeceğim
Başlıktanda gördüğünüz gibi Donanım Arşivinin toplamış oldugu Bilgisayarı almak istiyorum
Bu işlerden fazla anlamam beni 5-6 yıl götürse iyidir.
Sizlerede danışmak istedim.
Yada sizin önerebileceğiniz bir sistem varmıdır ?

Arkadaşlar birde içerisindeki PSU ya güvenebilirmiyim?

Bkz: Donanımarşivi-3 INTEL G4560 MSI GTX1050TI 4GB 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Toplama Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;
Alınabilir bir bilgisayar ama toplama bir sistem almanızı öneririm. Max bütçenizi söylerseniz size öneride bulunabilirim.

Stalkerley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
2
Merhaba;
Alınabilir bir bilgisayar ama toplama bir sistem almanızı öneririm. Max bütçenizi söylerseniz size öneride bulunabilirim.
Yaklaşık 2000 Tl Bütçem var ama bir süre daha bekleyip Bütçemi 2500 Tl ye çıkartabilirim
Birde toplama bilgisayarlarda montajlamayı pek bilmem bu nedenle azır bir bilgisayar tercih ettiğim

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629

Stalkerley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Rica ederim. Aklınızda bir soru kaldı ise sorabilirsiniz. ;)
Bir sorum daha var.Belirttiğim gibi acaba sizin önermiş oldugunuz sistemle verdiğim Donanım Arşivi V2 Nin arasında ne gibi bir fark var ve affınıza sığınarak acaba Donanım Arşivinin Toplamış oldugu V3 de size göre nasıl? Vermiş oldugunuz ilgiden dolayı tekrardanda teşekkür ederim.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Bir sorum daha var.Belirttiğim gibi acaba sizin önermiş oldugunuz sistemle verdiğim Donanım Arşivi V2 Nin arasında ne gibi bir fark var ve affınıza sığınarak acaba Donanım Arşivinin Toplamış oldugu V3 de size göre nasıl? Vermiş oldugunuz ilgiden dolayı tekrardanda teşekkür ederim.
Benim önerdiğim sistemde ki işlemci daha iyidir. Forumumuzda V3 alan kullancılarımız bulunuyor. PSU'su sertifikasız bir PSU'dur. Sinerji'deki sistem V3'e ve V2'ye göre daha iyidir.

Stalkerley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Benim önerdiğim sistemde ki işlemci daha iyidir. Forumumuzda V3 alan kullancılarımız bulunuyor. PSU'su sertifikasız bir PSU'dur. Sinerji'deki sistem V3'e ve V2'ye göre daha iyidir.
Peki Verdiğiniz Sinerjideki Sistemin Bir Videosu Bulunyormu Videoları Çok Takip Ederim Almadan Önce Oyun Performans Testlerinede Bakmak isterim

Stalkerley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz en yakın zamandada biraz daha bütçemi arttırıp sistemi alacagım