Donanım Arşivi Forum beni çıldırttı

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Hiç kıyaslama yapmayı sevmem ama gerçekten bıktım böyle bir durum olamaz gtx 1660 kaç sene oynatır diye konu açmış adam bu cevabı veriyor 3-4 sene kesinlikle nasıl kesin cevaba ulaşıyor anlamadım geleceği görme yeteneği var galiba gerçekten donanım arşivi forumdaki topluluk biraz bilgisiz dünde amd ye nvidia dan iyi dediler hiç güleceğim yoktu ve sinirden banlandım birşey yapmamama rağmen sadece ünlem kullandım o foruma daha ayağımı atmam sdn nin değerini bildim cidden canım forumum :)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Normal bir kullanıcı en az 3-4 sene sıkıntısız kullanır bunda bir sıkıntı göremiyorum.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
donanım arşivindeki sinir krizim sonucu yazdığım yazılar :

basit bir konu değil bu 1500tl ye böyle bir monitör var ve beğendim almak istiyorum ancak böyle bir şey olabilir monitörü 1 kere alıyorsun sonuçta
açıkçası bu konunun cevabını başka bir forumda aldım saddece buraya da sorıyım dedim ve her zamanki gibi kendini beğenmiş atarlı ergenlerle dolu bir forum sayfası neyse banlanıcaz galiba yani umrumda değil açıkçası da severim ayriyetten her videosunu izlerim de forum güzel ama kitle (ggenel olarak konuşuyorum üstüne alınan öyledir zaten )işte :))))))

isim vermeyeceğim basılırız sonra :)