Soru Domainlerimi Nereden Alabilirim?

KadirTrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam bir kaç tane domainim bulunuyor hosting.com.tr üzerinde ama burada yenileme ücretleri çok pahalı. Biraz araştırma yaptım ama yüne kararsız kaldım. Turkticaret.net transfer ücreti istemiyor. Domain yenilemelerde vs. de yeni üyelere indirim yapıyorlarmış. Sizce ne yapmam gerek ya da önerebileceğiniz bir firma vs var mıdır?

busrazegn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bir dönem ucuz domainden patlamıştı herkes. ucuza domain regleyen yerli bi firma vardı, sonra tüm domainler patladı da domain sahipleri kurtaracam diye ne uğraşmıştı. size tavsiyem firmalardan fiyat alırken ilk reg ve yenileme fiyatlarına bakın. ayrıca ikinci bir tavsiye olarak ilgili firmanın direkt olarak ICANN tarafından akredite olup olmadığına bakın.

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
bunlar çok defa uluslararası bir şekilde belirlendiğinden yenileme fiyatları genelde hep benzerdir. misal .com yenilemesi 10 dolardı en son. 11 dolara da çıkmış olabilir. natro godady veridyen turhost vs. bilindik yerlerden tavsiye ederim.

Fındık_Lahmacun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar hocam kesinlikle ben hosting.com.tr öneririm. Hem ucuz hem kolay arayüzü var. .com.tr gibi bazı domainleri ilk yıl için 30 küsür liraya alabiliyorsunuz. Ben basit şekilde kullandığım için varsayılan sayfa tasarımına HTML yükleyerek kullandım o bile çok çok basit şekilde yapılıyor. Diğer hizmetlerinden ve müşteri desteğinden de hep övgüyle bahsedilir. Tavsiye ederim.