6 Ağustos 2013 #1 B BayUotWer Öğrenci Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 26 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Merhaba arkadaşlar, domain adresim kaç para eder? neariyordunuz.com Bana göre hertürlü içerikli sitelere uygun bir isim.
Merhaba arkadaşlar, domain adresim kaç para eder? neariyordunuz.com Bana göre hertürlü içerikli sitelere uygun bir isim.
6 Ağustos 2013 #2 Çanakkale_SDN Asistan Katılım 3 Şubat 2013 Mesajlar 201 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 her içeriğe olur fakat böyle bi site açacak birinin kaç parası olur onu bilemem
6 Ağustos 2013 Konuyu başlatan #3 B BayUotWer Öğrenci Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 26 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Haklısınız sermayesi olan bu domain ile çok büyük bir iş çıkarabilir.
10 Ağustos 2013 #4 Hakan_E_Deniz Asistan Katılım 23 Şubat 2011 Mesajlar 281 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 hemen ardınızdan biri cikar nearamistiniz.com neararsiniz.com vs vs çıkar hatta belkide vardır
10 Ağustos 2013 #5 Theurer Doçent Katılım 1 Ocak 2013 Mesajlar 729 Reaksiyon puanı 2 Puanları 0 Hakan_E_Deniz dedi ki: hemen ardınızdan biri cikar nearamistiniz.com neararsiniz.com vs vs çıkar hatta belkide vardır Genişletmek için tıkla ... nearamistiniz.com varmış hacı işsizlikten girdim baktım yapım aşamasındalarmış ama
Hakan_E_Deniz dedi ki: hemen ardınızdan biri cikar nearamistiniz.com neararsiniz.com vs vs çıkar hatta belkide vardır Genişletmek için tıkla ... nearamistiniz.com varmış hacı işsizlikten girdim baktım yapım aşamasındalarmış ama
10 Ağustos 2013 #6 Hakan_E_Deniz Asistan Katılım 23 Şubat 2011 Mesajlar 281 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 Theurer dedi ki: nearamistiniz.com varmış hacı işsizlikten girdim baktım yapım aşamasındalarmış ama Genişletmek için tıkla ... türevleri oluşturulabilir nasılsa boşta domain çok )
Theurer dedi ki: nearamistiniz.com varmış hacı işsizlikten girdim baktım yapım aşamasındalarmış ama Genişletmek için tıkla ... türevleri oluşturulabilir nasılsa boşta domain çok )