Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
isimtescil.net çok güzel hizmet sunuyor fakar sunucular asp yi genelde desteklemiyor. destekliyor fakat scriptler diğer hosting şirketlerinden aldığım gibi çalışmıyo. üstelik isimtescil türkiyelokasyonlu ıcann a domain kaydetme yetkisi var diyim: türkiyedeki 3 şirketten biri...
2 yıldır müşterisiyim, bir sürü hosting ve domain aldım hiç bir sorun yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim. Hem güvenlik açısından hemde hizmet açısından çok iyi bir firma.
Ücretsiz olarak site yapma aracıda var. Daha gelişmiş paketleri alırsan ücretsiz forum, joomla, wordpress kurulumuda yapıyorlar.
www.phpserver.biz
Yaklaşık 2 yıldır forum sitem burada. Daha önceden site saldırılarıyla başım dertteydi. Fakan bu servere geçtiğimden beri çok rahat ettim. Ufacık bir sorunda bile anında destek sağlıyorlar. Gayet hızlı ve güvenli. ödemelelerde de hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
www.datafon.net.tr | 0216 344 30 40 | Datafon Ümraniye <--- Tavsiye Ederim Yaklaşık 1.5 Yıldır Kullanıyorum.. 4 - 5 tane Hosting Domain Aldım Hiç Bi Sorun Yaşamadım Ödemelerdede Sorun Yok Her Konuda Yardımcı Oluyorlar..
http://www.webevin.com/ Tavsiye Ederim...Destek 7/24 Güvenin..Çok Hızlı Ve Güvenli.Sunucu Ankara'dadır.. İstersen O DC nin Üstünde Kurulu Olan Müşterilerime Ve Kişisel Sitelerimi Gösterebilirim... Toplam 14'e Yakın Sitelerim Var.(Müşterilerimle Birlikte) Hiçbir Sorun Yaşamadım..7/24...
natroyu tavsiye ederim yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum 5 alışveriş gerçekleştirdim sorun yaşamadım artı olarakta geçenler cloud sunuculara geçtiler ister php ister asp olarak kullanabilirsiniz.Yani tek pakette hem linux hem windows tabanlı site barındırabiliyorsunuz.
Şimdi hocam bu yukardaki hiç bir firmada 7/24 online destek yok...
Hiç birinde sınırsız alan sınırsız trafik yok...
Benim tavsiyem yabancı hosting alman. Bunun içindede 8.000.000 domain barındıran hostgator'u tavsiye ederim.
Hostgator'un en büyük 2. avantajı Hostgator kupon kodu kullanmanıza izin vermesi.
Genelde hep Vital (www.vit.com.tr) bir sıkıntı çekmedim, tek sevmediğim tarafları msn üzerinden desteklerinin bulunmaması. Şimdi Hostgator'dan aldın deneyeceğim.
Bu işe yeni başlayanlar için kaçırılmayacak fırsat bende aldım ve kullanıyorum. Üstelik canlı destek hattı da var alışveriş esnasında sorun yaşarsanız hemen yardımcı oluyorlar.