Baysiyah
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 83
wordpress web siteme alan adı almak istiyorum 1 yıllık ama sunduğu paketler çok pahalı bu yüzden napabilirim?
Çok şükür sonunda birisi cevap verdi saolun?Natro'da uyguna bulabilirsiniz.
Peki bunu nasıl kendi websiteme aktarabilirim aldığım zaman?Natro'da uyguna bulabilirsiniz.
1 yıllık’a tıkladım nasıl oluyor şimdi dolar mı çekiyor yoksa türk lirası’mıNatro'da uyguna bulabilirsiniz.
Natro alınmaz maalesef.Natro'da uyguna bulabilirsiniz.
Ben wordpress de premium istiyorum ama çok pahalı işte premium alınca siteden para kazanma açılıyormuş ben nasıl alabilirim çok pahalılarNatro alınmaz maalesef.
Destek ekibi berbat.
Hatta bi ara sitesinde uyarı çıkıyordu:
"Acil şeyler dışında destek ekibine başvurmayınız"
yazıyordu.
@yunuskandemirr
Eğer hala arıyorsanız yardımcı olurum.
Özel konuşma ile soru sorabilirsiniz.
Bir üst seviyeye çıkman için hosting ve alan adı alman lazım.Ben wordpress de premium istiyorum ama çok pahalı işte premium alınca siteden para kazanma açılıyormuş ben nasıl alabilirim çok pahalılar
Nasıl alınıyorBir üst seviyeye çıkman için hosting ve alan adı alman lazım.
Nasıl alınıyor
Gerek yokwordpress.com'daki veritabanını yeni sitene aktarırsan veri kaybı yaşamadan geçmiş olursun.
Benim kendi sitem şuan da var ama 1 yıllık premium almak istiyorum mesela wordpress de yazıyor premium pakette siteden para kazanma seçeneği var işte falan filan sınırsız limitler var onlar nasıl alıyorAlastyr kullanabilirsiniz kendilerinden hizmet almıştım çokta memnun kalmıştım.
Konudaki soruya gelecek olursak. Domain : sitedi.com dur kısaca sitenin adresidir detayına girmeyeyim. Hosting: Domainin bağlı olduğu sunucu hizmetidir. Sitenin barındığı alandır.
Alstyrda şu an hostinglerde indirim var çok daha hesaplı olarak alabilirsin. Hosting ve domain aldıktan sonra WordPress'i kurup wordpress.com'daki veritabanını yeni sitene aktarırsan veri kaybı yaşamadan geçmiş olursun.
Domaini Godaddy'den hostingi ise GüzelHosting,Atasunucum.com: Oyun Sunucusu, Web hosting ve VDS Sanal Sunucu Hizmetleri, veya https://www.poyrazhosting.com.tr sitelerinden alabilirsiniz hepsini kullandım çok kaliteli firmalar eğer isterseniz sitenizi kurma konusunda da yardımcı olabilirim.
O nasıl x sitesi derkeniyi bir x firmasına ticket aç üye olduktan sonra.
mevcut wordpress sistemimi size taşımak istiyorum. alan adı ve hosting alacağım de.
gerisini arkadaşlar yapacaktır.
kimisi hayrına kimisi ücret karşılığında yapacak yoksa bu işi.![]()
hosting alınca bu wordprees paketlerine gerek yok.Benim kendi sitem şuan da var ama 1 yıllık premium almak istiyorum mesela wordpress de yazıyor premium pakette siteden para kazanma seçeneği var işte falan filan sınırsız limitler var onlar nasıl alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nasıl x sitesi derken
örnek olarakO nasıl x sitesi
Kanka hosting ve domain’im olsun yeter 1 yıllık istiyorum çok değil 100 tl ayırmışım site domaini için zaten tutar mı tutmaz mı bilmiyorumhosting alınca bu wordprees paketlerine gerek yok.
otomatik olarak premium paket geliyor.
Kurulumda vs. yardımcı olabilirim.
örnek olarak
Hosting bakıyorumKanka hosting ve domain’im olsun yeter 1 yıllık istiyorum çok değil 100 tl ayırmışım site domaini için zaten tutar mı tutmaz mı bilmiyorum
arkeomakale.comHosting bakıyorum
alan adı ne olacak?
maks bütçe?arkeomakale.com
Yada arkeomakale.net
www.sergilernet.wordpress.com bu sitede ki ad arkeomakale.com yada .net olmalı bütçe 100 tl ayırmışım çok ta bi umudum yok yüksek para koymak içinmaks bütçe?
Bir de daah kaliteli ad bulabilir misiniz
ne sitesi olacak
Hocam hobi amaçlı ise bişey demem ama para kazanmak için uğraşmanız lazım.www.sergilernet.wordpress.com bu sitede ki ad arkeomakale.com yada .net olmalı bütçe 100 tl ayırmışım çok ta bi umudum yok yüksek para koymak için
Para kazanmak istiyorum. EvetHocam hobi amaçlı ise bişey demem ama para kazanmak için uğraşmanız lazım.
Bana lazım olan tek şey hosting domainHocam hobi amaçlı ise bişey demem ama para kazanmak için uğraşmanız lazım.
Mesela her gün geliştiriyorum yeni bölümler ekliyorum farkı yerler ekliyorumHocam hobi amaçlı ise bişey demem ama para kazanmak için uğraşmanız lazım.