Düşündüm ama çok sessiz harf var.YnsdgnBlog
Henüz hazırlamadım. Fakat wordpress bilgim var muhtemelen wordpress üzerinden kuracağım. İlerleyen zamanlardada kendi tasarımım olabilirBlogger yada wordpress üzerinden mi kuracaksınız yoksa siz mi hazırladınız siteyi?
Kişisel blog gibi düşünebiliriz.site hangi konu üzerine
yunusdogan.com/org/net uygun olur mu bu iş için ? başka insanlarında paylaşım ve yorum yapabilmelerine izin vereceğim.kendi isminizi kullanabilirsiniz
Teknoloji ağırlıklı ve güncel hayattan alıntılarda olacak.yazılarınız konusu ne olacak teknoloji mi mesala
Evet %50 %50 yim şuanda isim soyisim mi yoksa başka yaratıcı bir fikir mi. tabi bulabilirsem.Olabilir ama başkalarıda paylaşım yapabilecekse 0 kendi adınız yerine başka isimlerde bulabilirsiniz
Öneriniz için teşekkür ederimteknoyunus.com
Bence sadece isim soyisim olmamalı şahsen ben öyle bir siteye girmem başka sitelere bakarım. Öneride bulunamayacağım ama bir "Ziyaretçi" olarak yardımcı olabilirim.Öneriniz için teşekkür ederim![]()
Önerilere açığım üstadBence sadece isim soyisim olmamalı şahsen ben öyle bir siteye girmem başka sitelere bakarım. Öneride bulunamayacağım ama bir "Ziyaretçi" olarak yardımcı olabilirim.
Sahlep satmayacak arkadaş
Güzelim siteyi epilepsi kaosuna döndürmüşsün koyu tema neyine yetmediPavyon da olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 139818
Koyu tema üzerine yaptım aslındaGüzelim siteyi epilepsi kaosuna döndürmüşsün koyu tema neyine yetmedi![]()
Gözlerin hiç mi yorulmaz küçüçük fotoğrafa bakarken bile yoruluyorum ben.
Azıcık yoruyor pavyon teması.Gözlerin hiç mi yorulmaz küçüçük fotoğrafa bakarken bile yoruluyorum ben.