Yeşil Okçu
Profesör
Yabancı sitelerde oyun oynadığım hesabı satmak istiyorum ama ödemeler hep dolar üzerinden ve hangi kartlar geçerli bilgim yok. İninal kartıma ödeme yapılabiliyor mu ve dolar ile ödeme alırsam nasıl TL'ye çeviririm?
Hesaba dolar olarak mı gelecek pek bir bilgim yok biraz daha açıklar mısınızHer hangi bir bankada döviz hesabı açarak ödeme alabilirsin.
Peki döviz hesabı açmadan ödemeyi şu an ki hesabımıza alma yolu var mıdırDöviz hesabına dolar olarak gelir sen vadesiz TL hesabına para cinsini çevirerek aktarabilirsin.
Hayır yok diye biliyorum ama dolar cinsinden gelirse bile banka senin adına döviz hesabı açar orada dolar olarak saklıyabilirsin sonrasında TL,€ vs. cinsine çevirebilirsinPeki döviz hesabı açmadan ödemeyi şu an ki hesabımıza alma yolu var mıdır
Diyelim ki benim bir ziraat hesabım var. O hesabın ibanını veriyorum ve dolar olarak gelse bile banka otomatikman benim adıma döviz açıyor ve orada tutuyor doğru mudur?Hayır yok diye biliyorum ama dolar cinsinden gelirse bile banka senin adına döviz hesabı açar orada dolar olarak saklıyabilirsin sonrasında TL,€ vs. cinsine çevirebilirsin
Evet TEB bankasında döviz olayı buDiyelim ki benim bir ziraat hesabım var. O hesabın ibanını veriyorum ve dolar olarak gelse bile banka otomatikman benim adıma döviz açıyor ve orada tutuyor doğru mudur?
Bir çok banka TR hesabınıza gelen dövizi o anki kendi kur bilgilerine göre bozup hesabınıza TL olarak aktarıyor.Peki döviz hesabı açmadan ödemeyi şu an ki hesabımıza alma yolu var mıdır