James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Şaka gibi
Evet ya bende takip ediyorum doları özellikle biri diyor yükselecek biri diyor düşecek benim kafam karıştı iyice ?
Bende ayni durumdayım2ay önce dolar aldım kârdayım. Sevinsem mi üzülsem mi?
2ay önce dolar aldım kârdayım. Sevinsem mi üzülsem mi?
Bende ayıptır söylemesi 175 dolar aldım 2 ay önce falan 25 tl olacağı söyleniyor üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumBayaa yüklü miktarda aldın heralde ?
Çünkü 2 ay önce dolar 18.85 flandı zaten![]()
Aldım derken abim aldı arabayı satıp.Bayaa yüklü miktarda aldın heralde ?
Muhalefet kazanırsa düşer belli süre sonra enflasyon bazlı tekrar yükselir,Evet ya bende takip ediyorum doları özellikle biri diyor yükselecek biri diyor düşecek benim kafam karıştı iyice ?
Siyaset yapmayalım.Muhalefet kazanırsa düşer belli süre sonra enflasyon bazlı tekrar yükselir,
Hükümet kazanırsa aynen devam
Hayatınızın idamesini siyaset sağlar. Şaka mısın?Siyaset yapmayalım.
Sağlar ama burası siyaset kategorisi değil beyefendi! Siyaset kategorisi harici siyaset yapmak yasaktır. Akıl vermeden önce forum kurallarını okuyun.Hayatınızın idamesini siyaset sağlar. Şaka mısın?
Gidin biraz ekonomi tablosu inceleyin
Siyaset yapmıyorum. Planlara göre önümüzdeki üç ay içerisinde döviz kurunu en büyük ölçüde etkileyecek olaydan bahsediyorum. Alıntıladığın mesajı tekrar okursan iki durumda da döviz kurunun durumunu özetlemişim.Sağlar ama burası siyaset kategorisi değil beyefendi! Siyaset kategorisi harici siyaset yapmak yasaktır. Akıl vermeden önce forum kurallarını okuyun.
Tekrar söylüyorum, okuduğunu anlamayı öğren. Bu konuya daha fazla cevap yazmayacağım."Muhalefet kazanırsa düşer belli süre sonra enflasyon bazlı tekrar yükselir,
Hükümet kazanırsa aynen devam"
Bu siyaset olmuyor yani öyle mi? Dalga mı geçiyorsunuz?