Dolar 9 TL Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Evet.. 21 yy dayız artık teknoloji çağı.. telefonlar bilgisayarlar vb elektronik cihazlar cağın bir gerekliliği artık Zenginlik göstergesi gibi servis edilemez insanlara..
Ülkemizdeki vergiler + kur nedeniyle maalesef bir çok teknolojik ürün lüks oluyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
2.05 te sorunuza cevap bulabilirsiniz arkadaşlar..

Konunu cevabı bu değil ne yazık ki :( Genel doğrular bunlar. Birde sahada ki gerçekler var. Joen Biden Türkiyeyi takmıyor milli çıkarlarına ters davranıyor. Üstüne 2 gün Önce Jeo Biden bir mesaj yayınlıyor. Ve Türkiye bize Suriyede tehtit milli çıkarlarımıza ters gerekeni yapacaz gibi mesajlar yayınlıyor.

Son 1 haftadır neredeyse her gün 1 şehit 2 şehit haberleri geliyor veya 5 terorist öldürüldü 10 terorist öldürüldü diye haberler geliyor durup dururken ! ( Benzer şekilde ülke içindede teror saldırıları başlayabilir. )

Üstüne bugün Cumhurbaşkan Suriye'de Artık Tahammülümüz Kalmadı! GEREKENİ YAPACAĞIZ! diyor.

Bu da demek oluyor ki dolar 10 TL ye dayanacak hatta geçecek...

Ama olsun biz Dolarla mı maaş alıyoz veya hep 50 TL lik alıyoz deyip geçelim... Veya böyle videolar paylaşalım gülelim eylenelim dalga geçelim birazda Caps atalım ne güzel dünya .

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Eskiden 1k 2k ya en iyi telefon alınırdı. Para vardı alacak ama almazdık şimdiki duruma bak :D :D

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Konunu cevabı bu değil ne yazık ki :( Genel doğrular bunlar. Birde sahada ki gerçekler var. Joen Biden Türkiyeyi takmıyor milli çıkarlarına ters davranıyor. Üstüne 2 gün Önce Jeo Biden bir mesaj yayınlıyor. Ve Türkiye bize Suriyede tehtit milli çıkarlarımıza ters gerekeni yapacaz gibi mesajlar yayınlıyor.

Son 1 haftadır neredeyse her gün 1 şehit 2 şehit haberleri geliyor veya 5 terorist öldürüldü 10 terorist öldürüldü diye haberler geliyor durup dururken ! ( Benzer şekilde ülke içindede teror saldırıları başlayabilir. )

Üstüne bugün Cumhurbaşkan Suriye'de Artık Tahammülümüz Kalmadı! GEREKENİ YAPACAĞIZ! diyor.

Bu da demek oluyor ki dolar 10 TL ye dayanacak hatta geçecek...

Ama olsun biz Dolarla mı maaş alıyoz veya hep 50 TL lik alıyoz deyip geçelim... Veya böyle videolar paylaşalım gülelim eylenelim dalga geçelim birazda Caps atalım ne güzel dünya .

Dolar bir günde 9 lira olmadı suriye biden meselesi ana sorumlu değil. Her alanda çok yanlış şeyler yapıldı bu bütün bu yanlışların sonucudur.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Dolar bir günde 9 lira olmadı suriye biden meselesi ana sorumlu değil. Her alanda çok yanlış şeyler yapıldı bu bütün bu yanlışların sonucudur.

Bu işleri takip eden herkes ana meselenin ne olduğunu bilir. Neden Türkiye'ye yüklenildiğini neden saldırığını bilir. Kırılma noktası neresidir bilir.

Takip etmiyorsan. Dalga geçer durursun ben hep 50 TL lik alıyom Dolarlamı maaş alıyorsun silivsi soğuktur gibisinden kendince eğlenirsin...

Reaksiyon puanı
4,724
Artık kimse umursamıyor döviz yükselişini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz konuların cevabı belli !

Dolarla mı maaş alıyonuz ?

Bu mesajdan sonra senin sol görüşlü sosyalist işçi hakkı savunan kuvai milliyeti olduğunu anladım ?

Son düzenleyen moderatör:

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Bu işleri takip eden herkes ana meselenin ne olduğunu bilir. Neden Türkiye'ye yüklenildiğini neden saldırığını bilir. Kırılma noktası neresidir bilir.

Takip etmiyorsan. Dalga geçer durursun ben hep 50 TL lik alıyom Dolarlamı maaş alıyorsun silivsi soğuktur gibisinden kendince eğlenirsin...

Bu işi takip eden ne kadar basit hatalar yapıldığını her zaman görmüştür.

Reaksiyon puanı
14
2023'e dek olacaklar beklentisi dizmesi:
  • 1 dolar değeri 10 TL olur.
  • Net asgari ücret 3200TL olur.
  • Ekmek fiyatı 2,20 TL olur.
  • TL'den bir tane sıfır atılır.
  • 1 dolar değeri 1 TL olur.
  • Net asgari ücret 320TL olur.
  • 1,5TL'ye alınan bir şişe su 0,15 TL olur.
  • Ekmek fiyatı 0,22TL olur.
  • Ekmek için bozuk para bulunamadığından fiyat yuvarlatılır 0,25TL'ye ekmek alınır.
  • Türkler 1TL'ye 4 ekmek alır.
  • Kiralık ev ortalaması 180 TL olur.
  • Bir kurtarıcı çıkar. (Çıkar de mi?)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Sıkı tutunun yukarı çıkıyoruzz! ?
IMG_20211012_004901.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

2023'e dek olacaklar beklentisi dizmesi:
  • 1 dolar değeri 10 TL olur.
  • Net asgari ücret 3200TL olur.
  • Ekmek fiyatı 2,20 TL olur.
  • TL'den bir tane sıfır atılır.
  • 1 dolar değeri 1 TL olur.
  • Net asgari ücret 320TL olur.
  • 1,5TL'ye alınan bir şişe su 0,15 TL olur.
  • Ekmek fiyatı 0,22TL olur.
  • Ekmek için bozuk para bulunamadığından fiyat yuvarlatılır 0,25TL'ye ekmek alınır.
  • Türkler 1TL'ye 4 ekmek alır.
  • Kiralık ev ortalaması 180 TL olur.
  • Bir kurtarıcı çıkar. (Çıkar de mi?)
*çıkmaz galiba..*

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Faiz %18 de olmasına rağmen böyleyse tek haneli bir rakamda düşünemiyorum asıl rakamlar 11-12'ler demek ki. Bu sene sonu 9 olur demiştim ama oraya kalmadı. Bu şekilde devam ederse seneye garanti 10 olacağını söyleyebiliriz çünkü 2023'e kadar ki olan planlamada faiz ödemesi sürekli artış gösteriyor.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Dolar neden yükseliyor diye yazsam sanki yayınlayacaksın ? Gidip mesajları silecen.

O zaman geriye bir tek sizin gibi cevap yazmak ve körlemesine sallamak kalıyor ne yapalım !

Dolarlamı maaş alıyon ben hep 50 TL lik alıyom flan yaz geç gülüp eğlenin işte... Hatta bazı kesimler asın bayrakları moduna girsin elini ovuştursun...
Eğlencesine vurun geçin, boş verin. Yazsak bile anlayacak insan yok zaten.

Bu arada seni gergin gördüm, al bir çay iç. Dolar 9 olmuş zaten.

Reaksiyon puanı
10,549
Bu ekonomi başka bir partinin eseri olsa halkın tepkisini merak ederdim..

Teknolojik ürünleri bosverin bu kış doğalgaz faturaları ne olacak kim bilir ?

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,762
Değerli üyeler konu içerisinde deli gibi siyasi yorumlar yapma isteğiniz olduğunun farkındayım. Ve bazı mesajlarda üstü kapalı siyasi yorumlar yapılmış. Bu yüzden konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...