- Reaksiyon puanı
- 13,064
Kusura bakma da ülkeye kimse düşman değil. Cumhuriyet dönemlerinde herkesle iyi geçiniyorduk. Bu ülkeye en büyük kötülüğü sizin gibi dinci aşırı milliyetçi kesimler verdi. Ama merak etmeyin. Bu dünya sultan süleymana kalmadı. Size de kalmaz

Kast ettiğin Müslüman olmak Veya Milliyetçi olmak kötü şeyler değil sanada öneririm. Milletini sevmek güzeldir. Atatürk ilkelerindede vardır.
Sanki durup duruken anlamsız milletle düşman olunmuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca bu ülkelerin çoğuna biz değil onlar bize düşman oldu.
Şimdi Yunanistan ile nasıl barışacan ? Bütün Ege benim diyor Akdeniz benim diyor çık git diyor tamam abi mi demek gerekir bu mu zihniyet. Ermenistan kafasına göre sağı solu sivilleri vuruyor Azerbaycan'ın yüzde 20 sini işgal etmiş gel olsun barışak mı diyek. Kıbrısta Rumlar adanın tamamını istiyor gel abi mi diyek. Suriye'de Esad milyonlarca insanının öldürmüş. 8 Milyon insanın çeşitli ülkelerde mülteci olduğu söyleniyor onunla mı barışak ? Türkye zararına çalışan Fransa ile mi İsrail ile mi barışak ? Siz neyin kafasındasınız neyi yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Bir devletin böyle dostları olacağına olmasın zaten... Her gelene tamam abi bizim TÜrk milletinin hakkı önemli değil sen nederse o mu diyek bu mu mantık ?