• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Dolar 6₺’ye ne zaman düşer

Berkecix

Asistan
Arkadaşlar dolar ne zaman düşecek telefon alacam dolar engel oluyo Note 8 Pro aalacam yurt dışından dolar yüzünden alamıyorum sizce dolar ne zaman düşer?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ya bana kalırsa düşmesi zor ekonomiden pek anlamam ama korona bütün ülkelerin ekonomisini etkiledi, bizim ülkeyi daha fazla etkiledi. düşmesi bir yana daha da artacak gibi. bana kalırsa daha da gecikmeden al. ben zamanında dolar kuru sebebiyle pc toplmayacaktım, birine sordum al dedi daha da gecikme iyi ki de almışım diyorum şimdi. (dolar 5.63 iken almıştım şimdi 7.10) çok az düşmesini bekle ama fazla beklemen senin zararına gibi.

ya bana kalırsa düşmesi zor ekonomiden pek anlamam ama korona bütün ülkelerin ekonomisini etkiledi, bizim ülkeyi daha fazla etkiledi. düşmesi bir yana daha da artacak gibi. bana kalırsa daha da gecikmeden al. ben zamanında dolar kuru sebebiyle pc toplmayacaktım, birine sordum al dedi daha da gecikme iyi ki de almışım diyorum şimdi. (dolar 5.63 iken almıştım şimdi 7.10) çok az düşmesini bekle ama fazla beklemen senin zararına gibi.
Temmuz ayında dedem alacak bana yurtdışından temmuza kadar tekrar yükselmesi söz konusu olurmu en erken Temmuzda alabilirim çünkü

Büyük harflerle yazmayı bıraksak nasıl olur acaba ?

Düşmez bekleme. En fazla 6,50 felan olur.

Dış minnaklar ekonomimize saldırmazsa düşer,

Düşmesi biraz zor gibi bana göre.