BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,970
Ne düşünüyorsunuz ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bavulu toplayıp gidelim ülkeden ?Daha da yükseleceğini düşünüyorum.
Bavulu toplayıp gidelim ülkeden ?
Senin kafadanda zaten 1.5₺ olmasını bekleyemeyiz, hala körü körüne savunuyorsun, bu cahillikten öte birşey cahil böyle olmaz.Daha da yükseleceğini düşünüyorum.
Türkün dini tengri Göktanrı, ama Göktanrı olsa siyasal İslam olmaz siyasal İslam olmazsa birileri aç kalır.Sıkıldım bu doların yükselmesinden. İşte yaşadığımız ülke bu. ne şanslıyız ki türküz ve bu ülkede doğduk... Zaten böyle diye diye milliyetçilik falan kasarak bazıları kanıyor her şeye hemen. Yok neymiş yerli ve milli tank ve silah yapıyorlarmış. Sanki onların bana faydası olacack. Tabii ki gerçekte türk demekle türk olunmuyor. Kendi dilimiz, alfabemiz ve dinimiz yok. Hepsi yabancı milletlerin.
Belli ki hiç kimsenin umurunda değil her şeyin pahalılaşması. İnsanların sanki akıllarını kontrol ediyorlar ki hiç ses çıkaran pek yok gibi. Fiyatlar arttıkça artıyor. Bir devrim ve hemen aynı anda iç savaş beklerdim ben. ?
Türkün dini tengri Göktanrı, ama Göktanrı olsa siyasal İslam olmaz siyasal İslam olmazsa birileri aç kalır.
Şu ülkenin Göktanrı tengriye geçmesi lazım acil, böylece özkan k sonsuza dek susar
Harbiden ?Boş koltuk iyiydi...
Çünkü çözüm yok. Biz sabaha kadar şikayet edelim, çözüm yok yinede. Ülke nüfusu arttıkça daha da fakirleşeceğiz, çünkü nüfus arttıkça kaynak azalıyor. Bugün fakirim, geçinemiyorum diyen insan 3-4 çocuk besliyor evde. Ülkede zaten hiçbir kaynak yok, ne petrol ne doğalgaz ne maden, sadece deniz var ve koca ülke 10-15 şehir sayesinde ayakta kalıyor. Hadi muhalefet çözüm sunsun, iktidarda uygulamasın hepimiz sokağa dökülelim.Dolar bey diyeceksiniz.
Biz yaptık biiiizzzzz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin kafadanda zaten 1.5₺ olmasını bekleyemeyiz, hala körü körüne savunuyorsun, bu cahillikten öte birşey cahil böyle olmaz.
Avrupanın en ucuz ülkesi olduk, yakında seks turizmine gelirler.
Alın tepe tepe kullanın bu toprakları
Tüm sorunların sebebi nufus artışı mı? Emin misin???Çünkü çözüm yok. Biz sabaha kadar şikayet edelim, çözüm yok yinede. Ülke nüfusu arttıkça daha da fakirleşeceğiz, çünkü nüfus arttıkça kaynak azalıyor. Bugün fakirim, geçinemiyorum diyen insan 3-4 çocuk besliyor evde. Ülkede zaten hiçbir kaynak yok, ne petrol ne doğalgaz ne maden, sadece deniz var ve koca ülke 10-15 şehir sayesinde ayakta kalıyor. Hadi muhalefet çözüm sunsun, iktidarda uygulamasın hepimiz sokağa dökülelim.
80-100 milyon nüfus aralığında hangi ülkelerde refah var söyler misin? Sadece Japonya ve Almanya'da var. Bunların seviyesine çıkmak içinse ekonominin neredeyse 3-4 katına çıkması gerek. Nüfus artışı dışında terör olayları, dış mihrakların baskısı vs. liste uzar gider.Tüm sorunların sebebi nufus artışı mı? Emin misin???
Bugün Türkiye 80 milyon değilde 8 milyon olsaydı, Teknoloji üretnediği sürece yine aynı olacaktı. Bugün çinde kişi başına düşen gelir bile Türkiye'ninkinden fazla. Yada nufusu isveç kadar olup benzer ekonomiye sahip ülke sayısıda pek fazla değil.80-100 milyon nüfus aralığında hangi ülkelerde refah var söyler misin? Sadece Japonya ve Almanya'da var. Bunların seviyesine çıkmak içinse ekonominin neredeyse 3-4 katına çıkması gerek. Nüfus artışı dışında terör olayları, dış mihrakların baskısı vs. liste uzar gider.
80-100 milyon nüfus aralığında hangi ülkelerde refah var söyler misin? Sadece Japonya ve Almanya'da var. Bunların seviyesine çıkmak içinse ekonominin neredeyse 3-4 katına çıkması gerek. Nüfus artışı dışında terör olayları, dış mihrakların baskısı vs. liste uzar gider.
Bugün Türkiye 80 milyon değilde 8 milyon olsaydı, Teknoloji üretnediği sürece yine aynı olacaktı. Bugün çinde kişi başına düşen gelir bile Türkiye'ninkinden fazla. Yada nufusu isveç kadar olup benzer ekonomiye sahip ülke sayısıda pek fazla değil.