Dolar 10TL Oldu!

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ne düşünüyorsunuz ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20211112_230600.jpg

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Dolar bey diyeceksiniz.

Biz yaptık biiiizzzzz

Daha da yükseleceğini düşünüyorum.
Senin kafadanda zaten 1.5₺ olmasını bekleyemeyiz, hala körü körüne savunuyorsun, bu cahillikten öte birşey cahil böyle olmaz.

Avrupanın en ucuz ülkesi olduk, yakında seks turizmine gelirler.

Alın tepe tepe kullanın bu toprakları

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Sıkıldım bu doların yükselmesinden. İşte yaşadığımız ülke bu. ne şanslıyız ki Türk'üz ve bu ülkede doğduk... Zaten böyle diye diye milliyetçilik falan kasarak bazıları kanıyor her şeye hemen. Yok neymiş yerli ve milli tank ve silah yapıyorlarmış. Sanki onların bana faydası olacack. Tabii ki gerçekte Türk demekle Türk olunmuyor. Kendi dilimiz, alfabemiz ve dinimiz yok. Hepsi yabancı milletlerin.
Belli ki hiç kimsenin umurunda değil her şeyin pahalılaşması. İnsanların sanki akıllarını kontrol ediyorlar ki hiç ses çıkaran pek yok gibi. Fiyatlar arttıkça artıyor. Bir devrim ve hemen aynı anda iç savaş beklerdim ben. ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Sıkıldım bu doların yükselmesinden. İşte yaşadığımız ülke bu. ne şanslıyız ki türküz ve bu ülkede doğduk... Zaten böyle diye diye milliyetçilik falan kasarak bazıları kanıyor her şeye hemen. Yok neymiş yerli ve milli tank ve silah yapıyorlarmış. Sanki onların bana faydası olacack. Tabii ki gerçekte türk demekle türk olunmuyor. Kendi dilimiz, alfabemiz ve dinimiz yok. Hepsi yabancı milletlerin.
Belli ki hiç kimsenin umurunda değil her şeyin pahalılaşması. İnsanların sanki akıllarını kontrol ediyorlar ki hiç ses çıkaran pek yok gibi. Fiyatlar arttıkça artıyor. Bir devrim ve hemen aynı anda iç savaş beklerdim ben. ?
Türkün dini tengri Göktanrı, ama Göktanrı olsa siyasal İslam olmaz siyasal İslam olmazsa birileri aç kalır.

Şu ülkenin Göktanrı tengriye geçmesi lazım acil, böylece özkan k sonsuza dek susar

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Türkün dini tengri Göktanrı, ama Göktanrı olsa siyasal İslam olmaz siyasal İslam olmazsa birileri aç kalır.

Şu ülkenin Göktanrı tengriye geçmesi lazım acil, böylece özkan k sonsuza dek susar

Sen neden süreki 12-13 yaşında çocuk gibi davranıyorsun ! Azcık büyüsen ve olgun bir birey gibi davransan nasıl olur ?

Saçmalamanında bir sınırı olur artık. Gerçekten abartıyorsun...

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Reis 0 atıp şak diye doları 1 TL'ye düşürecek. O yüzden şimdiye kadar müdahale edilmedi. Şaka bir yana "Hatay usulü dürüme bile oy atarım" diyen gençler 2023'te yan çizmez diye umut ediyorum.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Dolar bey diyeceksiniz.

Biz yaptık biiiizzzzz

Senin kafadanda zaten 1.5₺ olmasını bekleyemeyiz, hala körü körüne savunuyorsun, bu cahillikten öte birşey cahil böyle olmaz.

Avrupanın en ucuz ülkesi olduk, yakında seks turizmine gelirler.

Alın tepe tepe kullanın bu toprakları
Çünkü çözüm yok. Biz sabaha kadar şikayet edelim, çözüm yok yinede. Ülke nüfusu arttıkça daha da fakirleşeceğiz, çünkü nüfus arttıkça kaynak azalıyor. Bugün fakirim, geçinemiyorum diyen insan 3-4 çocuk besliyor evde. Ülkede zaten hiçbir kaynak yok, ne petrol ne doğalgaz ne maden, sadece deniz var ve koca ülke 10-15 şehir sayesinde ayakta kalıyor. Hadi muhalefet çözüm sunsun, iktidarda uygulamasın hepimiz sokağa dökülelim.

Reaksiyon puanı
5,171
Çünkü çözüm yok. Biz sabaha kadar şikayet edelim, çözüm yok yinede. Ülke nüfusu arttıkça daha da fakirleşeceğiz, çünkü nüfus arttıkça kaynak azalıyor. Bugün fakirim, geçinemiyorum diyen insan 3-4 çocuk besliyor evde. Ülkede zaten hiçbir kaynak yok, ne petrol ne doğalgaz ne maden, sadece deniz var ve koca ülke 10-15 şehir sayesinde ayakta kalıyor. Hadi muhalefet çözüm sunsun, iktidarda uygulamasın hepimiz sokağa dökülelim.
Tüm sorunların sebebi nufus artışı mı? Emin misin???

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Tüm sorunların sebebi nufus artışı mı? Emin misin???
80-100 milyon nüfus aralığında hangi ülkelerde refah var söyler misin? Sadece Japonya ve Almanya'da var. Bunların seviyesine çıkmak içinse ekonominin neredeyse 3-4 katına çıkması gerek. Nüfus artışı dışında terör olayları, dış mihrakların baskısı vs. liste uzar gider.

Reaksiyon puanı
5,171
80-100 milyon nüfus aralığında hangi ülkelerde refah var söyler misin? Sadece Japonya ve Almanya'da var. Bunların seviyesine çıkmak içinse ekonominin neredeyse 3-4 katına çıkması gerek. Nüfus artışı dışında terör olayları, dış mihrakların baskısı vs. liste uzar gider.
Bugün Türkiye 80 milyon değilde 8 milyon olsaydı, Teknoloji üretnediği sürece yine aynı olacaktı. Bugün çinde kişi başına düşen gelir bile Türkiye'ninkinden fazla. Yada nufusu isveç kadar olup benzer ekonomiye sahip ülke sayısıda pek fazla değil.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724

Bugün Türkiye 80 milyon değilde 8 milyon olsaydı, Teknoloji üretnediği sürece yine aynı olacaktı. Bugün çinde kişi başına düşen gelir bile Türkiye'ninkinden fazla. Yada nufusu isveç kadar olup benzer ekonomiye sahip ülke sayısıda pek fazla değil.

Rahmi Koç ne demiş, adam sonuna kadar haklı, hala daha falanca sayı çocuk yapın diyen siyasiler var, zaten fakirin Allahı bir ülke Türkiye hala daha ne çocuğu.

Ona buna talep var diye zam yapacaklarına çocuk yapandan yüklü vergiler alıp tek karı kocadan ve bekar lardan düşük vergi yada hiç vergi almasalar bak gör çocuk yapan olur mu?

Ben önceden bu konuda hümanistlik yapardımda R ve R aileleri koç ailesi sonuna kadar haklı dünya nüfusu 500.000.000 a inmeli acil hemde, yaşayım demiyorum meraklı değilim yaşamaya sanki para içinde yüzüyorumda yatım katım Mercedes ferrarim varda yaşamaya meraklı olayım

Ekli dosyalar

• images (41).jpeg
    images (41).jpeg
    47.9 KB · Görüntüleme: 130

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Yetmezmiş gibi birde şu mültecilere bakıyoruz, suriyelisi afganı pakistanlısı filistin ohoo.. aklınca ümmet politikası yürütüyor birileri..