özdemirderler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben özdemir. Yaklaşık 2 ay önce kullanmakta olduğum yurtdışı 13 promaximi, imei uzatma devri bittikten sonra değiştirmeye karar verdim, bana telefon üzerinden ulaşıp s22 ultra teklif ettiler üzerine para almadan, şaşırdım biraz güven sorunu yaşadım ama aldım, 3 hafta kullandıktan sonra telefon kapandı , e devletten o zaman sorguladığımda çalıntı imei yazısıyla karşılaştım 24000 bin tl gümledi hayırlı olsun, 2 aydır acısını çekiyorum, kaskosu var dediler cihazın şüpheliyim ki yüksek ihtimalle doğru , telefonu çalıntı imei yapıp kaskodan parayı aldılar. Hattım çalıntı imei yazısını aldıktan 10 gün içinde kaldı, telefonuma kolluk kuvvetlerine teslim edin diye mesaj gelmedi yüksek ihtimal polise gitmediler, bi yanım polise git diyor gidersem elimdeki cihazdanda olucam şu an tablet olarak kullanmaktayıö, server kaydı ile düzeleceğini duydum ama iki seçenek arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum polise gidip 24000 bin tl ye tamamen elveda demeli miyim. Saygılarımla