Dolandırıcımı

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
bende bayi yada taşeron olduğunu düşünüyorum prim alıyorlar herhalde ama yinede önlem şart dikkatsizlik yaptım rehabete kapılıp internet olmayınca:(
İhtimal dahilinde bayi olabilir ama olmayadabilir sen en iyisi şikayetvardan konu aç turkcelle arandığın numarayı da belirt,turkcell müşteri hizmetlerini de ara orayada şikayet bırak onlar numaranın kendi bünyelerinde olup olmadığını söylerler zaten.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
şuan ne yapmalıyım acil internet lazım superonline ın gerçeğini arasam 2 side aynı anda ne olur oda işleme geçtiyse ve nasıl iptal edebilirim onu
Zaten yalancılarmış. Superonline siteden başvur gelen telefona senin aradığın dolandırıcımıymış onu sor. Eğer dolandırıcysa engelle. Değilse zaten işlem yapılıyordur.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
neyse şuan edevlette ve banka hesabında bişey görükmüyor ama bence bişey olmaz gibi çünkü ortada imza yok kuryeye bile tc veriyorum ya türknetten sonra buda kötü bi tecrübe oldu
E devlet ve banka hesaplarınızı takip edin alışveriş yapmayacakdanız kartlarınızı kullanıma vb kapatın dolandırıcıların yeni taktiği sabah müşteri ayıkmasın diye gece uyuduğu saatlerde kredi kartınızdan vs. alışveriş yapıyorlar takip edin geceleri bence

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
TC numarası ile bir nane yiyemezler merak etme zaten dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum kesin Superonline bayisidir aylık hedefleri var müşteri bağlamaya çalışılıyordur TC no ya gelince 60 milyon vatandaşın tc si dönüyordu bir ara internette bizlerden tc toplamalarına ihtiyaçları yok.
Dolandırıcı, T.C isteyen birisine Turkcell bayisi mi diyeceksin?

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,909
Geçmis olsun, kötü olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tc yi başka kimseye vermeyin akşam bi bakmışınız üzerinize 20 tane villa var şaka maka polise başvur zaman kaybetmeden (edit) tc derken kimliğinizdeki her bilgiyi verdiniz zannetim bence nüfus müdürlüğünde değiştirin bukadar
17 yaşında olduğu için üzerine pek bir şey yapılacağını düşünmüyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Turkcell'i arayın, iptal ettirin eğer öyle bir şey varsa.

Nhympx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
az önce bizim burdaki turkcele gittim sisteme düşmüş başvuru numara onlara aitmiş ben anlamadım bu işi tedbir amaçlı beni sabah arayanlardan caydım az önce turkcele gittim 35 mbps lik alıcam dedim konuştuk 24 lük yapmışlar bende neyse farketmez dedim sizce paketimi yükseltebilirmiyim taahhütlü olsa bile? nasıl olsa daha fazla para alacaklar

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Dolandırıcı, T.C isteyen birisine Turkcell bayisi mi diyeceksin?

Nereden biliyorsun dolandırıcı olduğunu dolandırıldınmı evet bayi olma ihtimali yüksek benim kapıma turkcell internet broşürü bırakıyorlar bayi numaraları da benzer,o no sorgula sitesindeki cahiller bankanın orjinal numarasına bile dolandırıcı diye yazıyorlar onlara çok takılma.

Son düzenleme:

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
az önce bizim burdaki turkcele gittim sisteme düşmüş başvuru numara onlara aitmiş ben anlamadım bu işi tedbir amaçlı beni sabah arayanlardan caydım az önce turkcele gittim 35 mbps lik alıcam dedim konuştuk 24 lük yapmışlar bende neyse farketmez dedim sizce paketimi yükseltebilirmiyim taahhütlü olsa bile? nasıl olsa daha fazla para alacaklar
Sevindim senin adına için rahatlamış en azından dolandırıcı olmadığını biliyoruz:) akşam konuştuğumuz gibi tc no su ile hiç bir şey yapamaz dolandırıcı olsayar dahi.

Son düzenleme: