Dokunmatikte hangi marka?

iz_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung htc ve apple in cesitli modellerini kullandiktan sonra (denedikten sonra degil) hic biri apple kadar akici (smooth) bi' dokunmatik ekrana sahip degil diyorum.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
6 - 7 ay sonra alıcaksan, şuan için sana sunulan tavsiyeler bence yersizdir, almaya yakın konu açarsan daha iyi olur senin için, o zamanki bütçen belki çok iyi olucaktır.. bu sebepten . Belkide daha farklı ürünler çıkıcak ;)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
6 - 7 ay sonra alıcaksan, şuan için sana sunulan tavsiyeler bence yersizdir, almaya yakın konu açarsan daha iyi olur senin için, o zamanki bütçen belki çok iyi olucaktır.. bu sebepten . Belkide daha farklı ürünler çıkıcak ;)

Model sorsam haklısınız gerçekten çok anlamsız olur ama ben servis, müşteri memnuniyeti, kullanılan malzeme kalitesi gibi genel , uzun vadeli ve firmanın vizyonunu gösteren konularda fikir aldığımdan sorun olmayacağı inancındayım :)

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Konu hortlamis ama. S7 edge hakkaten harika. Hassas dokunmatik ozelligini acmamama ragmen kar eldiveniyle %90 algiliyordu.

Reaksiyon puanı
16,128
gt-s5360 da üzerine kent kart konsa bile algılıyor halbuki en kütük telefon o çivi bile çakarsın onunla duvar tenisine dayanıyor...

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Dokunmatiklikte htc kesinlikle 5 para etmez. Lg de pek iyi değil.
Sorunsuz kullanmak istersen samsung ve iphone derim. Sony hakkında pek bir bilgim yok.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ne hortlama be Sony ericsson Nokia n9 konuşulmuş ne günlerdi tabi tam geçiş dönemiydi o zamanlar babam Samsung wawe almıştı ozaman, geçen sene ekranının bozulmasıyla o çöp işletim sisteminden kurtuldu neyseki.

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ne hortlama be Sony ericsson Nokia n9 konuşulmuş ne günlerdi tabi tam geçiş dönemiydi o zamanlar babam Samsung wawe almıştı ozaman, geçen sene ekranının bozulmasıyla o çöp işletim sisteminden kurtuldu neyseki.
adını bile bilmez çöp der + 6 yıllık konuyu hortlatırlar...

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
adını bile bilmez çöp der + 6 yıllık konuyu hortlatırlar...
:D beni güldürdünüz sizde gülesiniz bada yı savunacaksan savun kardeş hatrı sayılır bir süre symbian kullandım ben symbiana karşı bada çöp dedim evet bada ismini yazmadım işletim sistemiz yazdım :D bu size ağır geldi belki bilemem ancak konu hortlamış zaten bu mesajıma kızdınız bari sözleriniz devamını bekliyorum sayın ön yargılı çok bilen:).

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
:D beni güldürdünüz sizde gülesiniz bada yı savunacaksan savun kardeş hatrı sayılır bir süre symbian kullandım ben symbiana karşı bada çöp dedim evet bada ismini yazmadım işletim sistemiz yazdım :D bu size ağır geldi belki bilemem ancak konu hortlamış zaten bu mesajıma kızdınız bari sözleriniz devamını bekliyorum sayın ön yargılı çok bilen:).
Bada kötü çalıştıysa donanımın düşüklüğünden cimri samsung yetersiz donanım kullanmasa Bada çok daha iyi çalışırdı... + hortlayan konular artmış mı ne?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Ne konu açarmışım be Efsane oldu :cool::D:D