DoktorTR.Net - Türk Doktorunun Yeni Mekanı

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Tıp Sitesi

Tıp ders notları, tıbbi videolar ve animasyonlar, slayt ve kitap paylaşımları içeren tıp sitesi. DoktorTR.Net, Türkiye'deki ve yurtdışındaki doktor ve doktor adaylarına hitap eden, tıbbi ve güncel kültür içeriği paylaşımı yapılan bir tıp portalıdır. Sitemizde üyelik sistemi mevcuttur ve üyelikler ücretsizdir. Sitemiz sizlere yazılarınızı, resimlerinizi, videolarınızı, slaytlarınızı ve her türlü dökümanınızı diğer kullanıcılarımızla paylaşma ortamı sunmaktadır. Amacımız doktor ve doktor adaylarının bir arada toplanmasını sağlamak; tıp ders notları, tıbbi slaytlar, tıp haberleri, tıbbi video ve animasyonlar gibi gereçlerle mesleki bilgi birikimimizi artırmak, faküteler hakkındaki kategorilerimizle üniversite eğitimleri ve yaşamları hakkında bilgi sağlamak, spor ve mizah gibi kategorilerimizle de eğlenceli vakit geçirmenize vesile olmaktır. Bu tür bilgi paylaşımlarını kişisel ve kurumsal telif haklarına uyarak internet ortamına açmaktayız ve siz değerli kullanıcılarımıza sunmaktayız.

www.DoktorTR.Net

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Güzel uyarı. :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
beğendim güzel siteye benziyor yalnız ben sadece doktor ve adaylarına yönelik üye alımı var zannetmiştim olsun böyle de güzel ama içerik kapalı o yönden üzdü :(

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Logom.jpg

İçeriğimiz yenilendi :)

www.doktortr.net

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Teşekkürler.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7

6 ay oldu :) yeni sayılır diğer sitelere göre (A)

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede hasta olmaya gerek olmadan öğrenebilceğiniz yararlı şeyler fazlasıla

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
ben site ile icerik uyumu diye buna derim.helal olsun 10 numara olmus. ogrenci sitesi diyip geyik merkezi seklindeki mekanlara kapak olsun.tebrikler biraderim guzel bir mekan olmus

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben foruma üye olmuştum sanırım kullanıcı adımı unuttum acaba corpuscallosum muydu gene

tekrar inceleyeceğim

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bi girelim bakalım hastalanınca işe yarayabilir

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sen Doktor musun doktorsan nerde nerden ne zaman mezun olduğunu yazarmısın konu başlığına hangi bölümde doktorluk yapıyorsunuz cocukmu cerrahimi ne v.s?

Samsun'da öğrenciyim.

2 Dakada Doktor Yaptın kendine Bu da Güzel.