Doktorlar - Yeni bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153

show.gif
Tarih / Saat : 05.09.2008 / 22:00

41194.jpg

Ayla'nın çıkardığı rezilliklerin ardından ondan boşanan Hasan, Zeynep'le beraber hastaneden ayrılma kararı almıştır.Hem beraber çalışıp hem de mutlu olabilecekleri bir başka hastaneye giderler. Onların yerine gelen yeni asistanlar Duygu ve Ahmet'i ise zorlu bir süreç beklemektedir. Zenan en yakın arkadaşı Ela'nın gidişinin acısını her fırsatta onlardan çıkarır.Duygu ise daha ilk günden işine geç kalır ve görevlendirildiği hastası Çiçek ile kurduğu yakınlık başını belaya sokar.Duygu'nun gün bitmeden herkes için bir başka süprizi daha vardır. Levent ise Ela'nın yokluğunun yarattığı mutsuzluğu, kendisini işine vererek aşmaya çalışır.Bu seferki hastası hayata bağlı, sevecen bir genç kızdır(Çiçek) ama vücuduna yerleşmiş ölümcül tümör onu her gün biraz daha gücsüz kılmaktadır. Levent'in bulduğu çözüm ise çok risklidir. Ve tüm bu karmaşanın ortasında daha önce hastanede cerrahi asistan olarak çalışan Kader'in çocuğu ortaya çıkar.İnci, ilik kanseridir.Levent acaba ortadan kaybolan Kader'i bulabilecek midir?Zenan ise Levent'in birşeyler çevirdiğinden şüphelenir. Zenan'ın hamileliği epey ilerlemiştir.Ve Suat'la hamilelikten kaynaklanan problemler yaşamaktadırlar. Levent'in bir kızla ilişkisi olduğundan şüphelenen Zenan, bu konuyu açıklığa kavuşturmakta kararlıdır. Kader ise tüm bu olan bitenden habersizdir.Jülide ve Arslan beraberdirler ama Jülide'nin kıskançlık krizleri Arslan'ı sıkmaya başlar.Arslan sinirini ona verilen yeni asistan Ahmet'ten çıkarır.Ahmet'in estetik cerrah olma hayalleri zorlu bir kayaya çarpar. Levent bir yandan Kader'in sırrını taşırken, diğer yandan da hastasının durumuyla baş etmeye çalışır.Tümör çok agresiftir ve Levent artık bir karar vermek zorundadır.

Yapımcı fırma :
MEDYAPIMYönetmen : Oğuzhan Tercan Senaryo : Ebru Hacıoğlu & Hande Türel

Oyuncular : Kutsi Bekir Aksoy Melike Güner Yeşim Ceren Bozoğlu Devrim Nas Mehtap Altınok Merve Sevi Naz Elmas Paşhan Yılmazel

Doktotorlar dizisi

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
izleyen varmı arkadaşlar bu diziyi ?

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ben eski kadrosuyla bu dizinin müdavimiydim ama şimdi kadro baya revizyona uğramış ??

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
anaaaaaa doktor zeynep gittiyse cehenneme kadar yolu var tühhhh.o.O

anti_aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben izliyodum ama ela hasan ve zeynep gitmiş bilmiyom bu sene izlemem belki

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Kaçırdım yine diziyi :(

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Akşam ben biraz baktım diziye fena değil hatta güzel olmuş bence daha bi renk gelmiş
artık sürekli ela üzerinde dönmeye başlamıştı dizi hep dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlardı ama bu sezon daha renkli olacak gibi görünüyor.

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende şimdi izliorum :)
merve ( duygu ) diziye manyak bi giriş yaptı :D
Deli dolu çılgın bi kız ... eLa yı unutturabilir sanırım :'(

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bir şekilde dün akşamki bölümü seyretmem lazım bir interneti kurcalayayım bari :(

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Evet Muzur ben mervenin (duygu) elayı unutturacağından hiç şüphem yok oyunculuğunu beğendiğim bir insan dizinin çok daha keyifle izlenileceğini düşünüyorum. =)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet hem sempatik hemde şeker bişi merve ve bunu doğal yapıo güzel oynuyor :$ değişik hava gelmiş doktorlara :happy:

yeni aşkım merve sevi o zaman :D:D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Herkesin yeni gözdesi o olacaktır diye düşünüyorum.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Dizi fena olmamış ya, hareketlenmiş :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
cadı Merve Sevi iş başında :D sesi yine montaj Kutsi gibi :stuart: Paşahan da yeni katılmış diziye sanırım;)
not: diziyi takip etmiyorum:shifty:

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni oyuncuLar daha iyi. İzleyin derim ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yeni oyuncular eskileri aratmayacak gibi izliyoruz bakalım nasıl devam edecek.

zehra isk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam ben yenii üye oldum dizi bence çok güzel olmuş merve sevi çok yakışmış diziye ama naz elmas olmasa kütsi merve seviyemi aşık olacak

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Grey's Anatomy'nin kopyalanmış Türk versiyonu :D

zehra isk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizi çok güzel olmuş yeni gözdemis merve sevi olacak amakütsi için hangisi olacak belli degil

memtrik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nip-tuck in aynisini yapmislar ben izlemiodm yakinlarm izliodu izlemek zornda kaldi o bolumde tipkisinin aynisi yani bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten