Yardım Doktor Strange 2 önce izlenmesi gerekenler

bloodbane0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar,Doktor strange 2 çıkacak biliyorsunuz efsane bi film geliyor Fragmanlardan belli,ben ÇR okumadım ondan pek anlamicam galiba filmi çünkü Fragman inceleme'de Nova,Defender strange,illuminati bişeyler diyor anlayamiyorum bilmiyorum sırf ÇR okumadığımdan kaynaklı tüm Marvel filmlerini izledim tekrar sırasıyla izlemeye başladım yarın Kaptan Amerika 3 bitircem,şimdi benim anlamam için neler izlemem lazım? Loki ve Wandavision izledim What If...? izlemedim bu 3 film yeter diyorlar bana bi yardım edermsiniz? bide şu Nova ve Defender strange,illuminati kimler teşekkürler şimdiden.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Dr. Strange 1
Birkaç X-Man Evreni Filmlerine Bakilabilir Mesela (Logan, Deadpool, Fantastic Dörtlü vs vs) Xman Karakterleride Gözükebilirmis.
Wanda Vsion
What if
Loki
Spiderman No Way Home

Filmin 2 yarisi cizgi roman odakli gidecek muhtemelen bnde cizgi romanlari okumadim illimunati, Superior İron Man, Marvel Zombi Karakterleri, America Chavez, Defender Strange Felan hep cizgi romanlarda islenmis sinematik evrende gozukmediler

Son düzenleme:

bloodbane0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? burada hangi sıra ile izemen gerek görebilirsin. Google da binlerce sonuç bulabilirdin
Küçük bi ayrıntı 'Tüm Marvel filmlerini izledim' siz bana marvel filmlerini söylüyorsunuz izle diye okumadınız mı dikkatlice ben size İllimunati,Nova,Defender strange bunlar kim diyorum.:D

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,288
Teşekkürler.

Küçük bi ayrıntı 'Tüm Marvel filmlerini izledim' siz bana marvel filmlerini söylüyorsunuz izle diye okumadınız mı dikkatlice ben size İllimunati,Nova,Defender strange bunlar kim diyorum.:D

Dikkatlice ve sırasıyla Marvel filmlerini izlersen açıklıyor zaten.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Teşekkürler.

Kusura bakma hızlıca okuyup cevap yazdım

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,288
Alın kardeşim adamlar hem filmleri hem de dizileri eklemiş.

1645110114684.png
1645110154208.png