• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Haber Doja Cat Kıyafetiyle Olay Oldu!!

Yanlamak yazacaktım da oto düzeltme sağolsun kapatmayada üşeniyorum valla ?
Benim araba önden çeker kardeşim.
Sen yanlarsın lastiklerin bozulur bir faydası olmaz ama düz yolda virajlarda felan yanıma yaklaşta göreyim :D

Ekli dosyalar

• 1_Doja-Cat.jpg
    1_Doja-Cat.jpg
    81.4 KB · Görüntüleme: 89
Doja cat git gide dış görünüş olarak baya değişiyor başta kilolu ve baya uzun saçlıydı o zamanlari özledim

Ben bir ara baya takıntılıydım ona sırf onun için 5 tr uyandığım zamanları hatırlıyorum

Ben bir ara baya takıntılıydım ona sırf onun için 5 tr uyandığım zamanları hatırlıyorum
Şahsen sevdiğim kadını kırmızı kırmızı görünce hayal kırıklığına uğrardım ?

Paris moda haftası kapsamında düzenlenen iventte ünlülerin tarzı dikkat çekti. En dikkat çeken stillerden biri ise üzerinde yaklaşık olarak 30 bin adet swarovski kristali yapıştırılmış kırmızı kıyafeti ile ünlü şarkıcı Doja Cat oldu. Eleştirmenlerin topa tuttuğu kıyafeti ile Paris moda haftasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcıyı görenler tanımakta zorluk çekti.vücut boyasıyla tamamen kırmızıya boyanan Cat'in bedenine de 30 bin kadar taş yapıştırıldı. Cat'in makyajının Dante'nin 14.yy'da yazdığı destansı ilahi komedyası inferno (cehennem) bölümünden ilham alındığı gelen yorumlar arasında. Şarkıcının elbiseyi giymesi ve makyajı toplamda 5 saat sürmüş.
Bu moda mı yani :D