- Reaksiyon puanı
- 16,603
Abi gözünü seveyim bizden uzak dur nefesim durduHiç yoktan iyidir. Sonuçta nefes alıyor.
Bende sevdim ?
Abi gözünü seveyim bizden uzak dur nefesim durduHiç yoktan iyidir. Sonuçta nefes alıyor.
Bende sevdim ?
Arkadaş hangi gezegenden katılmış yarışmaya, çıkaramadım ben ?Paris moda haftası kapsamında düzenlenen iventte ünlülerin tarzı dikkat çekti. En dikkat çeken stillerden biri ise üzerinde yaklaşık olarak 30 bin adet swarovski kristali yapıştırılmış kırmızı kıyafeti ile ünlü şarkıcı Doja Cat oldu. Eleştirmenlerin topa tuttuğu kıyafeti ile Paris moda haftasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcıyı görenler tanımakta zorluk çekti.vücut boyasıyla tamamen kırmızıya boyanan Cat'in bedenine de 30 bin kadar taş yapıştırıldı. Cat'in makyajının Dante'nin 14.yy'da yazdığı destansı ilahi komedyası inferno (cehennem) bölümünden ilham alındığı gelen yorumlar arasında. Şarkıcının elbiseyi giymesi ve makyajı toplamda 5 saat sürmüş.
Peki ya buluşmaya marjinal olacam diye hemen 1 dk öncesinde sarımsak çiğneyip gelse yine olur mu ?Hiç yoktan iyidir. Sonuçta nefes alıyor.
Bende sevdim ?
Gezegen falanda değil aştı artık hangi evren demek lazım ?Arkadaş hangi gezegenden katılmış yarışmaya, çıkaramadım ben ?
Başı gövdesine bağlı ise zaur'a sorun teşkil etmez?Peki ya buluşmaya marjinal olacam diye hemen 1 dk öncesinde sarımsak çiğneyip gelse yine olur mu ?
Peki ya buluşmaya marjinal olacam diye hemen 1 dk öncesinde sarımsak çiğneyip gelse yine olur mu ?
Eee peki kimi neyi seveyim laaa ben bu hayatta?Z-zaur?? Sakin ol.
Ben putinin masasında olurum.Ekli dosyayı görüntüle 177914
Şöyle bir masada yerim yemeği ama ikimizde en uç noktalarda oturmak şartıyla ?
Uzak duruyomda siz yakınıma geliyonuz.Abi gözünü seveyim bizden uzak dur nefesim durdu
Son zamanlarda burnum koku almıyo gelsin severim.Peki ya buluşmaya marjinal olacam diye hemen 1 dk öncesinde sarımsak çiğneyip gelse yine olur mu ?
Soğanlı lahmacun gömmeye bahane çıkar hem missBana fark yapmaz aga sarımsak da çok severim sonuçta faydalı ?
O sırada kırmızılı kızı 2km uzaktan koklaya koklaya bulan zaur.Uzak duruyomda siz yakınıma geliyonuz.
Son zamanlarda burnum koku almıyo gelsin severim.
Ooo harbi efsane tamamlama olur sonra eve mecbur yürüyerek tabi toplu taşıma olmaz ?Soğanlı lahmacun gömmeye bahane çıkar hem miss
Kırmızı boya felan nerede satıyolar? Bende yapayımda senkorize olalımO sırada kırmızılı kızı 2km uzaktan koklaya koklaya bulan zaur.
Gitmeden çok acı bişi yiyosun mis gibi olursun ne gerek var boyaya doğalı varken ??Kırmızı boya felan nerede satıyolar? Bende yapayımda senkorize olalım
Yok abi boya iyidir.Gitmeden çok acı bişi yiyosun mis gibi olursun ne gerek var boyaya doğalı varken ??
Yahu bir zevkli adam çıktı. Onuda köşeye sıkıştırdınız. Nedir adamla alıp veremediğiniz?Zaurun gelmesi ile forum sohbet odasına döndü yine?
Boşver sen abi kadın çok güzel gel biz lahmacun yiyekYahu bir zevkli adam çıktı. Onuda köşeye sıkıştırdınız. Nedir adamla alıp veremediğiniz?
Hah şimdide kıskançlığınızdan bana acı biber yedirtiyorsunuz
Bi kere ona kadın deme. Prenses deBoşver sen abi kadın çok güzel gel biz lahmacun yiyek
Abi hiç yemedim ısmarlarsın arabayı kaçırıp geliyom ?Peki benle mumbar dolması yemeye kim gelecek uzun zaman oldu he ne yerim valla efsane gider.
5 6 porsiyon rahat gideri var ?
Resimini alırımPeki benle mumbar dolması yemeye kim gelecek uzun zaman oldu he ne yerim valla efsane gider.
5 6 porsiyon rahat gideri var ?
Ayıp ettin abi bütün lahmacunlardan özür dileBi kere ona kadın deme. Prenses de
Lahmacun da yemem, onunla doyamam ben zaten incecik bişey.
Prenses bana güzel yemekler yapar.
Zamanında @Elvin. e söyledim yemek pişirmeyi öğren gitti moderatör oldu bende aç kaldım.
Aman abi bizede miResimini alırım
Bunun için altın bozdurmak lazım çünkü ben 1 bağırsak yerim yani rahat ??Abi hiç yemedim ısmarlarsın arabayı kaçırıp geliyom ?
Yav abi sen ye ben ucundan alsamda olur ?Bunun için altın bozdurmak lazım çünkü ben 1 bağırsak yerim yani rahat ??
Korkma be dolmanın resmini istedim. Senin değilAyıp ettin abi bütün lahmacunlardan özür dile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman abi bizede mi
Normal bağırsak işte içinde pirinç var mis gibi ?Resimini alırım
Yav abi gel hadi seni mi kırcam instamı vereyim ufak resimden gördüğün kadar ?Korkma be dolmanın resmini istedim. Senin değil
Zaten senin kendi resmini hiç göremedim. Görseydim fena olmazdı hani
Yoktur bizde öyle bişey. Ben sadece Bağırsak kebap yedim. Han kebabı diyolar.Normal bağırsak işte içinde pirinç var mis gibi ?
İnsta minsta bilmem. Ya benimsin ya hiç kimsenin. Çakıyı çıkarmiyim bakYav abi gel hadi seni mi kırcam instamı vereyim ufak resimden gördüğün kadar ?
Hakkımda kısmında yazıyor zaten hadi burayada yazayım aliriza6456