- Reaksiyon puanı
- 1,257
herkesin kendi hayatı karışamayız diyolar da şunu görüp de nasıl karışmayalım
Aferim benim gardasima XD.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu goremeyen de var deme abla ?.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar da kotu degil ki. Neyini sevmedin? Kirmizi ve yilana benziyor diye mi sevmedin?
Gece susamışsın su içmeye gidiyorsun bir bakıyorsun holde bu duruyor ?? o zaman bir karışırım varya ???herkesin kendi hayatı karışamayız diyolar da şunu görüp de nasıl karışmayalım
Karışmayalım kaçalım benceherkesin kendi hayatı karışamayız diyolar da şunu görüp de nasıl karışmayalım
Bu Doja Cat kiyafetindeki kadini goren oglanlar insallah, analar fesupanallah diyor XD.herkesin kendi hayatı karışamayız diyolar da şunu görüp de nasıl karışmayalım
Oglum sen doktora git. Bu gidisle bulaman XD.
Ben daha iyisini bulcam abi rahat ol
Yav abi senin randevu ne zaman benide götür bi iddiaya girek kaybeden öbürünün fikri kabullensinOglum sen doktora git. Bu gidisle bulaman XD.
Ben boyle seviyom, sen oyle sevmiyon XD.Yav abi senin randevu ne zaman benide götür bi iddiaya girek kaybeden öbürünün fikri kabullensin
Abi sende mi uzaylısın yoksa yapma lütfenBen boyle seviyom, sen oyle sevmiyon XD.
Ey gidi Amerike, siz degil misiniz ayriliklari bizlerden uzaklastiran.Abi sende mi uzaylısın yoksa yapma lütfen
Ey gidi Amerike, siz degil misiniz ayriliklari bizlerden uzaklastiran.
Dur, bu sana benziyor ?.
Ahanda buldum al bak abi aynısı
Yav abi beni nerde göründe benzetiyor yavDur, bu sana benziyor ?.
Dusun o kadar korum XD.Yav abi beni nerde göründe benzetiyor yav
Sen iyi sıyırıyosun her olaydan böyle he.. Benim gibi ??Dusun o kadar korum XD.
Gel göz testi diyom onada gelmiyor yaSen iyi sıyırıyosun her olaydan böyle he.. Benim gibi ??
Körüm diyo ne göz testi ??Gel göz testi diyom onada gelmiyor ya
Sizin kadar olmasa da biz de 3-5 bir sey gormuyoruz.Körüm diyo ne göz testi ??
Hahaha yok efendim estafurullah bizde el yordamıyla yolumuzu bulmaya çalışanlardanız??Sizin kadar olmasa da biz de 3-5 bir sey gormuyoruz.
Hey Maasallah ?. Bu devirde boyle kor kaldi mi yav. Subhanallah.Hahaha yok efendim estafurullah bizde el yordamıyla yolumuzu bulmaya çalışanlardanız??
En sevdiğim kadın rapçidir kendisi ?Paris moda haftası kapsamında düzenlenen iventte ünlülerin tarzı dikkat çekti. En dikkat çeken stillerden biri ise üzerinde yaklaşık olarak 30 bin adet swarovski kristali yapıştırılmış kırmızı kıyafeti ile ünlü şarkıcı Doja Cat oldu. Eleştirmenlerin topa tuttuğu kıyafeti ile Paris moda haftasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcıyı görenler tanımakta zorluk çekti.vücut boyasıyla tamamen kırmızıya boyanan Cat'in bedenine de 30 bin kadar taş yapıştırıldı. Cat'in makyajının Dante'nin 14.yy'da yazdığı destansı ilahi komedyası inferno (cehennem) bölümünden ilham alındığı gelen yorumlar arasında. Şarkıcının elbiseyi giymesi ve makyajı toplamda 5 saat sürmüş.
Sonradan böyle olmamış demekki içinde varmış ??En sevdiğim kadın rapçidir kendisi ?
Klasik rapperlardan farklı olarak kendini ayrıştırmaya başladı git gide uzun saçlarını kısalttı sonra kazıdı kaşlarını saçını tarzını baştan sona değişti.. Sesini çok seviyorum ama erotik şarkıları onu benden uzaklaştırmaya başladı istese daha iyi parçalar çıkarabilir.. zaten bu ilk vukuati değil ?
2021 VMA
Aynen ben de hep öyle düşünürüm zamanı gelince şartlar oluşunca ortaya çıkmış ?Sonradan böyle olmamış demekki içinde varmış ??
Demişki ulan yaparım ben bunu tam sırası tam zamanı yediririm de sonra ley derim inferno bu ya anlamadınız mı ???Aynen ben de hep öyle düşünürüm zamanı gelince şartlar oluşunca ortaya çıkmış ?
İnşallah ileride benden de bir yazılımcı çıkacak yoksa bu teoriye olan inancımı kaybederim ?Demişki ulan yaparım ben bunu tam sırası tam zamanı yediririm de sonra ley derim inferno bu ya anlamadınız mı ???
Hiç yoktan iyidir. Sonuçta nefes alıyor.Kadin gayet cekici ve guzel lan! ?.
Z-zaur?? Sakin ol.Hiç yoktan iyidir. Sonuçta nefes alıyor.
Bende sevdim ?