Dögüsel Artıklık Denetimi Sorunu

gercekleriyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Cd den PES08 i yükledim.Yüklerken hiçbir sorun çıkmadı.
C den D ye atarken bir dosya(1,5 gb) döngüsel atıklık hatası veriyor....
Aynı hatayı C de biyere kopyalarkende veriyor...
Bu hata nedir ve nasıl çözebilirim....
Teşekkürler

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biraz dolaştım ve şöyle bi çözüm buldum, bana dedikleri mantıklı geldi denemeni öneririm

-----------
cevap : 512 den fazla ram in yoka ve widows un kuruu olduğu partisyonda partsyonun boyutuna göre 10 bin ile 50bin arası parçalanmış klasör var ise, herhangi bir program ( pack boyutlarına bağlı olarak ) kurulum sırasında kullanacağı TEMP yani geçici ayıklama ve yükleme ( ve bu sürekli tekrar eden bi döngü ayıkla+kur / ayıkla+kur ~ ve ensonunda sil) işini yapamaz duruma gelir... oyunun kurulum dosyasını farklı bi partisyona at.. yine farklı bir partisyona kurmayı dene... ramleri boşalt... hmmm biçok çözüm var.. arada bi defragmantasyon yap harddiske, vs vs....

edit : ya bide şu var... dögüsel artık denetim indirdiğin dosya içindeki bir hatadan dolayıda kaynaklanailir bazen... bu tamamen indirdiğin dosyadaki yazılım hatasından da kaynaklana biliyor... ( düşük bi ihtmal ama söz konusu oyunu yazanları düşünürsek )
---------

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende o sorun dvd-Rom varken yapıyordu. Şimdi dvdrw ile istediğim cdyi döngüsel hata vermeden kopyalayabiliyorum. Ne alaka çözebilmiş değilim...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar dikkat ederseniz gercekleriyazar'ın problemi cd-dvd olayı değil, c sürücüsünden d sürücüsüne taşırken veriyo hatayı, yani sizin dedikleriniz baştan tutmuyo. benim dediğimi denesin bi. tabi okuyosa ^^

gercekleriyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar.
NecronomicoN Teşekkürler. yazdığını denicem.Nete kafeden girdiğim için online olduğum zaman arasında fark olabiliyo.O yüzden yanıt veremedim.
Defragmantasyon vs. olaylarını anlıcak kadar teknik bilgim yok.artık bakıcaz.

Yav bi oyun yükleyim şöle alayım kahvemi önüme oynayım dedim...2gündür kahve içemiyom...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
defragmantasyon = çalıştır'a defrag yaz