BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
??????? 

Mutlu oldunuzsa ne mutlu bana.Kaçmadı gözümden!
İşte buna kadeh kaldırılır...
Yalnız bizim kadehlerde ayran vardır.
Bu arada doğum günün kutlu olsun sevgili UTKU.
Rabbimden sıhhat ve afiyet üzre daha nice ömürler, yaş günleri dilerim.
Abi seni raporlasam ne olur acaba diye içime kurt düştü. Hiç ban attılar mı sana? ?Bitemeden yazayım. Mutlu yıllar.
Zaten profiline girince çok parlayan ve değerli bir avatar var, parıltıdan ban tuşunu göremiyorum...Abi seni raporlasam ne olur acaba diye içime kurt düştü. Hiç ban attılar mı sana? ?
Edit--- Eğer zamanında başka forumda vardıysan Hiç yaşandımı böyle bir olay Ban Filan ?
Edit 2- Utkuversus Kardeş sakın yanlış anlama meraktan soruyorum. 5-10 yıl ban çakmayın profilime ?
Vayyy bee ???Zaten profiline girince çok parlayan ve değerli bir avatar var, parıltıdan ban tuşunu göremiyorum...
Hocam oldu mu şimdi canım ayran çektiYalnız bizim kadehlerde ayran vardır.![]()
Gördün mü bak, sadece tek bir kelime...Mutlu oldunuzsa ne mutlu bana.
Bu yazdıklarından anladım ki benim tarafsızlığıma saygın yok demek.Gördün mü bak, sadece tek bir kelime...
Sen mutlu, ben mutlu...
ALLAH! ?
Yani bir insanın mutlu olması saygısızlık mı oluyor Zaur?Bu yazdıklarından anladım ki benim tarafsızlığıma saygın yok demek.
Ben tarafsız konuşunca aynı muameleyi yapmıyorsun ama. Onu belirtmek isterim. Sen hep mutlu ol yüzünden gülüş eksik olmasın.Yani bir insanın mutlu olması saygısızlık mı oluyor Zaur?
Sen Allah dedin diye mutlu olduğumu belirtmenın adı mı saygısızlık?
Galiba Türkçe algılama konusunda epey bir yol almam gerekiyor!