Arkadaşlar hangisi doğum günü hediyem olsun? Sizce hangisi daha mantıklı?
@Nixc0r @Suiela @James Howlett @Leon Dayı @serj
Son düzenleme:
Tartışmasız ve net Game Pass.Arkadaşlar hangisi doğum günü hediyem olsun? Sizce hangisi daha mantıklı?
Cevapla kısmını kullanırsanız sıkıntı olmayacaktır. ?Net gamepass olsun kardeşim ?
Bu mesaj 50 karakterden dolayı uzatılmıştır ve acilen 50 karakter olayı iptal olmalı
Arkadaşlar hangisi doğum günü hediyem olsun? Sizce hangisi daha mantıklı?
En pahalısı geforce now en ucuzu gamepass benim oyum geforce nowa. Şöyle 6 aylık isteyinArkadaşlar hangisi doğum günü hediyem olsun? Sizce hangisi daha mantıklı?
Teşekkürler fakat geçti bile?. 10 Şubat'ta doğdum?.En pahalısı geforce now en ucuzu gamepass benim oyum geforce nowa. Şöyle 6 aylık isteyinGamepassi de kendi harçlıklarınızla alırsınız. Doğum gününüz kutlu olsun.
Zaten sapmamış, üstte cevabı yazmış. Asıl sizin yaptığınız konudan sapmak.Hocam haklısınız fakat konudan sapmayalım.
Geforce Now daha mantıklı o zaman.Yeterli donanıma sahipsen Game Pass, değilsen GeForce Now.
Sisteminizi söyler iseniz daha iyi olacak.Arkadaşlar bu arada sizin yorumlarınız benim için daha önemli. Verdiğiniz oy için neden verdiğinizi açıklayın.
Samsung R580 4GB RAM İ5.Sisteminizi söyler iseniz daha iyi olacak.
Xbox'ınız yoksa Gamepass'in şuanlık sizin için bir anlamı yok. İsraf olur almanız. Kullanmayacaksınız sonuçta. Kullanabilmek için Xbox ya da yeni bir bilgisayar almanız gerekiyor.Samsung R580 4GB RAM İ5.
O zaman Geforce Now almak mantıklı. Teşekkürler @EFI Shell.Xbox'ınız yoksa Gamepass'in şuanlık sizin için bir anlamı yok. İsraf olur almanız. Kullanmayacaksınız sonuçta. Kullanabilmek için Xbox ya da yeni bir bilgisayar almanız gerekiyor.
Dayım alacak. Sizden niye bekleyeyim?.Hediyeni kendin mi alacaksın? Sen mi başkasına hediye alacaksın? Bizden mi bu hediyeleri bekliyorsun?
Sen seç. Biz seni yanlış bir karar vererek mağdur etmeyelim.Dayım alacak. Sizden niye bekleyeyim?.
Zaten ben oya bakmıyorum. Ben üçünün arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve nedenini yazsanız mutlu olurum?.Sen seç. Biz seni yanlış bir karar vererek mağdur etmeyelim.
Benim ihtiyaç duyduğum bir şey yok aralarında.Zaten ben oya bakmıyorum. Ben üçünün arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve nedenini yazsanız mutlu olurum?.