Doğum günü hediye önerisi

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Bütçe ne kadar alıntıla mesajımı sana birşeyler öneririm illa.

Çok değil. Zaten bana hediyeyi kendisi yapmış kalpli kutuya içine yazılar yazmış olduğu renkli kağıtlardan atmış ve bir de birbirini tamamlayan kalpli anahtarlık koymuş. Fazla bütçe lüzum değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güzel mi bari :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bonnyfood'un kocaman ayıcıklı kekleri oluyor. zamanında onu almıştım eski kız arkadaşıma. tabi yanına gümüş kolye falan da eklemiştim. eklemeseymişim iyiymiş..

onun dışında isimli çikolata hazırlayan bi site vardı, oradan ona özel çikolata yaptırmıştım. yanına da kolye ve çanta. bir de sony'nin mp3 playerlarından aldığımı hatırlıyorum.. haa bir de d&r dan sevdiği kitapları alıp vermiştim ama o doğum günü değildi galiba.

şimdi hepsini geri istiyorum ulen :hammer:

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kitabı ben okudum çok güzel bir hikaye hem aşk hem aksiyon macera karışık böyle 2-3 günde okumuştum :D

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
bonnyfood'un kocaman ayıcıklı kekleri oluyor. zamanında onu almıştım eski kız arkadaşıma. tabi yanına gümüş kolye falan da eklemiştim. eklemeseymişim iyiymiş..

onun dışında isimli çikolata hazırlayan bi site vardı, oradan ona özel çikolata yaptırmıştım. yanına da kolye ve çanta. bir de sony'nin mp3 playerlarından aldığımı hatırlıyorum.. haa bir de d&r dan sevdiği kitapları alıp vermiştim ama o doğum günü değildi galiba.

şimdi hepsini geri istiyorum ulen :hammer:

Ramazandayız oruç tutuyor olacak öyle bir hediye olmamalı bence
Ayrıca gümüş kolye hemen alınmaz sonra böyle pişmanlık çekersin :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kitabı ben okudum çok güzel bir hikaye hem aşk hem aksiyon macera karışık böyle 2-3 günde okumuştum :D

Ben bu kitabı anca kıza öneririm :D
Çünkü kendim okumamış olacağım için pek güvenemem doğum günü hediyesi yapmaya. Başka bir şey olması daha uygun olur

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Onu nerede bulabilirim sizce?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Konu güncel. Doğum günü yaklaşıyor fikir lazım bana yardım sdn ailesi :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeş erzurum oltu taşı tesbih al yakışır